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ABNT
MASSARIOLI, Adna Prado e MELO, Priscilla Siqueira e ALENCAR, Severino Matias de. Composição dos alimentos. Princípios de tecnologia de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2018. . . Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Massarioli, A. P., Melo, P. S., & Alencar, S. M. de. (2018). Composição dos alimentos. In Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu.
NLM
Massarioli AP, Melo PS, Alencar SM de. Composição dos alimentos. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 out. 05 ]
Vancouver
Massarioli AP, Melo PS, Alencar SM de. Composição dos alimentos. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 out. 05 ]
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ABNT
KHANDPUR, Neha et al. Are front-of-package warning labels more effective at communicating nutrition information than traffic-light labels?: a randomized controlled experiment in a Brazilian sample. Nutrients, v. 10, n. 6, p. art. 688 [13 ], 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu10060688. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Khandpur, N., Sato, P. de M., Mais, L. A., Martins, A. P. B., Spinillo, C. G., Garcia, M. T., et al. (2018). Are front-of-package warning labels more effective at communicating nutrition information than traffic-light labels?: a randomized controlled experiment in a Brazilian sample. Nutrients, 10( 6), art. 688 [13 ]. doi:10.3390/nu10060688
NLM
Khandpur N, Sato P de M, Mais LA, Martins APB, Spinillo CG, Garcia MT, Urquizar Rojas C, Jaime PC. Are front-of-package warning labels more effective at communicating nutrition information than traffic-light labels?: a randomized controlled experiment in a Brazilian sample [Internet]. Nutrients. 2018 ; 10( 6): art. 688 [13 ].[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu10060688
Vancouver
Khandpur N, Sato P de M, Mais LA, Martins APB, Spinillo CG, Garcia MT, Urquizar Rojas C, Jaime PC. Are front-of-package warning labels more effective at communicating nutrition information than traffic-light labels?: a randomized controlled experiment in a Brazilian sample [Internet]. Nutrients. 2018 ; 10( 6): art. 688 [13 ].[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu10060688
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ABNT
OLIVEIRA, Aline Pereira de et al. Effect of cooking on the bioaccessibility of essential elements in different varieties of beans (Phaseolus vulgaris L.). Journal of Food Composition and Analysis, v. 67, p. 135-140, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2018.01.012. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Oliveira, A. P. de, Mateó, B. dos S. O., Fioroto, A. M., Oliveira, P. V. de, & Naozuka, J. (2018). Effect of cooking on the bioaccessibility of essential elements in different varieties of beans (Phaseolus vulgaris L.). Journal of Food Composition and Analysis, 67, 135-140. doi:10.1016/j.jfca.2018.01.012
NLM
Oliveira AP de, Mateó B dos SO, Fioroto AM, Oliveira PV de, Naozuka J. Effect of cooking on the bioaccessibility of essential elements in different varieties of beans (Phaseolus vulgaris L.) [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2018 ; 67 135-140.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2018.01.012
Vancouver
Oliveira AP de, Mateó B dos SO, Fioroto AM, Oliveira PV de, Naozuka J. Effect of cooking on the bioaccessibility of essential elements in different varieties of beans (Phaseolus vulgaris L.) [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2018 ; 67 135-140.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2018.01.012
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ABNT
CASTRO, Fabio et al. Fruto do Cerrado, pequi possui poderosos benefícios para a saúde. [Entrevista]. Globo Repórter. Rio de Janeiro: Globo Comunicação e Participações S.A. Disponível em: http://g1.globo.com/globo-reporter/edicoes/2018/03/02.html. Acesso em: 05 out. 2024. , 2018
APA
Castro, F., Maia, D. F., Rosa, F. R., Ribeiro, V., Grisólia, C., & Hernandez-Blazquez, F. J. (2018). Fruto do Cerrado, pequi possui poderosos benefícios para a saúde. [Entrevista]. Globo Repórter. Rio de Janeiro: Globo Comunicação e Participações S.A. Recuperado de http://g1.globo.com/globo-reporter/edicoes/2018/03/02.html
NLM
Castro F, Maia DF, Rosa FR, Ribeiro V, Grisólia C, Hernandez-Blazquez FJ. Fruto do Cerrado, pequi possui poderosos benefícios para a saúde. [Entrevista] [Internet]. Globo Repórter. 2018 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://g1.globo.com/globo-reporter/edicoes/2018/03/02.html
Vancouver
Castro F, Maia DF, Rosa FR, Ribeiro V, Grisólia C, Hernandez-Blazquez FJ. Fruto do Cerrado, pequi possui poderosos benefícios para a saúde. [Entrevista] [Internet]. Globo Repórter. 2018 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://g1.globo.com/globo-reporter/edicoes/2018/03/02.html
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ABNT
VICENTINI-POLETTE, Carolina Medeiros et al. Evaluation of physical-chemical characteristics and acceptance of Crocantela lettuce produced in hydroponic system in Araras city, São Paulo. DEMETRA: Alimentação, Nutrição & Saúde, v. 13, n. 3, p. 663-673, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.12957/demetra.2018.31509. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Vicentini-Polette, C. M., Sala, F. C., Spoto, M. H. F., Ferreira, M. D., Borba, K. R., & Verruma-Bernardi, M. R. (2018). Evaluation of physical-chemical characteristics and acceptance of Crocantela lettuce produced in hydroponic system in Araras city, São Paulo. DEMETRA: Alimentação, Nutrição & Saúde, 13( 3), 663-673. doi:10.12957/demetra.2018.31509
NLM
Vicentini-Polette CM, Sala FC, Spoto MHF, Ferreira MD, Borba KR, Verruma-Bernardi MR. Evaluation of physical-chemical characteristics and acceptance of Crocantela lettuce produced in hydroponic system in Araras city, São Paulo [Internet]. DEMETRA: Alimentação, Nutrição & Saúde. 2018 ; 13( 3): 663-673.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.12957/demetra.2018.31509
Vancouver
Vicentini-Polette CM, Sala FC, Spoto MHF, Ferreira MD, Borba KR, Verruma-Bernardi MR. Evaluation of physical-chemical characteristics and acceptance of Crocantela lettuce produced in hydroponic system in Araras city, São Paulo [Internet]. DEMETRA: Alimentação, Nutrição & Saúde. 2018 ; 13( 3): 663-673.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.12957/demetra.2018.31509
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MORAIS, M. C et al. Stable carbon isotopic composition indicates large presence of maize in Brazilian soy sauces (shoyu). Journal of Food Composition and Analysis, v. 70, p. 18-21, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2018.04.001. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Morais, M. C., Pellegrinetti, T. A., Sturion, L. C., Sattolo, T. M. S., & Martinelli, L. A. (2018). Stable carbon isotopic composition indicates large presence of maize in Brazilian soy sauces (shoyu). Journal of Food Composition and Analysis, 70, 18-21. doi:10.1016/j.jfca.2018.04.001
NLM
Morais MC, Pellegrinetti TA, Sturion LC, Sattolo TMS, Martinelli LA. Stable carbon isotopic composition indicates large presence of maize in Brazilian soy sauces (shoyu) [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2018 ; 70 18-21.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2018.04.001
Vancouver
Morais MC, Pellegrinetti TA, Sturion LC, Sattolo TMS, Martinelli LA. Stable carbon isotopic composition indicates large presence of maize in Brazilian soy sauces (shoyu) [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2018 ; 70 18-21.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2018.04.001
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ALMEIDA, Carlos Alberto Nogueira de et al. Perfil nutricional e benefícios do azeite de abacate (Persea americana ): uma revisão integrativa. Brazilian Journal of Food Technology, v. 21, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1981-6723.21417. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Almeida, C. A. N. de, Ued, F. da V., Almeida, C. C. J. N. de, Almeida, A. C. F., Del Ciampo, L. A., Ferraz, I. S., et al. (2018). Perfil nutricional e benefícios do azeite de abacate (Persea americana ): uma revisão integrativa. Brazilian Journal of Food Technology, 21. doi:10.1590/1981-6723.21417
NLM
Almeida CAN de, Ued F da V, Almeida CCJN de, Almeida ACF, Del Ciampo LA, Ferraz IS, Silva LF de O da, Zambom CR, Oliveira AF de. Perfil nutricional e benefícios do azeite de abacate (Persea americana ): uma revisão integrativa [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2018 ; 21[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1981-6723.21417
Vancouver
Almeida CAN de, Ued F da V, Almeida CCJN de, Almeida ACF, Del Ciampo LA, Ferraz IS, Silva LF de O da, Zambom CR, Oliveira AF de. Perfil nutricional e benefícios do azeite de abacate (Persea americana ): uma revisão integrativa [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2018 ; 21[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1981-6723.21417
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SARAN NETTO, Arlindo e VIDAL, Ana Maria Centola. Composição do leite. Obtenção e processamento do leite e derivados. Tradução . Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP, 2018. p. 220 . Disponível em: https://doi.org/10.11606/9788566404173. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Saran Netto, A., & Vidal, A. M. C. (2018). Composição do leite. In Obtenção e processamento do leite e derivados (p. 220 ). Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP. doi:10.11606/9788566404173
NLM
Saran Netto A, Vidal AMC. Composição do leite [Internet]. In: Obtenção e processamento do leite e derivados. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP; 2018. p. 220 .[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.11606/9788566404173
Vancouver
Saran Netto A, Vidal AMC. Composição do leite [Internet]. In: Obtenção e processamento do leite e derivados. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP; 2018. p. 220 .[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.11606/9788566404173