Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF
Subjects: FEIJÃO, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, NUTRIÇÃO EXPERIMENTAL
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ABNT
TANIZAKI, M M e LAJOLO, Franco Maria e FINARDI FILHO, Flavio. Combination of black bean ( phaseolus vulgaris ) amylase inhibitor with modified 'ALPHA'-amylase. Journal of Food Biochemistry, v. 9 , n. 2 , p. 91-104, 1985Tradução . . Acesso em: 01 nov. 2024.APA
Tanizaki, M. M., Lajolo, F. M., & Finardi Filho, F. (1985). Combination of black bean ( phaseolus vulgaris ) amylase inhibitor with modified 'ALPHA'-amylase. Journal of Food Biochemistry, 9 ( 2 ), 91-104.NLM
Tanizaki MM, Lajolo FM, Finardi Filho F. Combination of black bean ( phaseolus vulgaris ) amylase inhibitor with modified 'ALPHA'-amylase. Journal of Food Biochemistry. 1985 ;9 ( 2 ): 91-104.[citado 2024 nov. 01 ]Vancouver
Tanizaki MM, Lajolo FM, Finardi Filho F. Combination of black bean ( phaseolus vulgaris ) amylase inhibitor with modified 'ALPHA'-amylase. Journal of Food Biochemistry. 1985 ;9 ( 2 ): 91-104.[citado 2024 nov. 01 ]