Solvent influence on total anthocyanins extraction of bordo grape (Vitis labrusca) pomace (2012)
Source: Anais. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology - IUFoST. Unidade: FZEA
Subjects: UVA, ANTIOXIDANTES, BEBIDAS
ABNT
SOUZA, Volnei Brito de e THOMAZINI, Marcelo e FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia. Solvent influence on total anthocyanins extraction of bordo grape (Vitis labrusca) pomace. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos, 2012. . Acesso em: 05 out. 2024.APA
Souza, V. B. de, Thomazini, M., & Fávaro-Trindade, C. S. (2012). Solvent influence on total anthocyanins extraction of bordo grape (Vitis labrusca) pomace. In Anais. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos.NLM
Souza VB de, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Solvent influence on total anthocyanins extraction of bordo grape (Vitis labrusca) pomace. Anais. 2012 ;[citado 2024 out. 05 ]Vancouver
Souza VB de, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Solvent influence on total anthocyanins extraction of bordo grape (Vitis labrusca) pomace. Anais. 2012 ;[citado 2024 out. 05 ]