Fonte: Italian Journal of Food Science. Nome do evento: Shelf Life International Meeting. Unidade: FZEA
Assuntos: FILMES COMESTÍVEIS (PROPRIEDADES FÍSICAS), ESTABILIZANTES, ANTIOXIDANTES
ABNT
JANUÁRIO, M. M. S. et al. Gelatin films with lycopene: mechanical, water vapor barrier, color, and light barrier properties. Italian Journal of Food Science. Pinerolo: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 06 nov. 2024. , 2008APA
Januário, M. M. S., Sobral, P. J. do A., Fávaro-Trindade, C. S., & Carvalho, R. A. de. (2008). Gelatin films with lycopene: mechanical, water vapor barrier, color, and light barrier properties. Italian Journal of Food Science. Pinerolo: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Januário MMS, Sobral PJ do A, Fávaro-Trindade CS, Carvalho RA de. Gelatin films with lycopene: mechanical, water vapor barrier, color, and light barrier properties. Italian Journal of Food Science. 2008 ; 20( esp.): 126-129.[citado 2024 nov. 06 ]Vancouver
Januário MMS, Sobral PJ do A, Fávaro-Trindade CS, Carvalho RA de. Gelatin films with lycopene: mechanical, water vapor barrier, color, and light barrier properties. Italian Journal of Food Science. 2008 ; 20( esp.): 126-129.[citado 2024 nov. 06 ]