Filtros : "Indexado no Academic Search Premier" "ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE)" "Lajolo, Franco Maria" Removidos: "De Boni, Leonardo" "Universidade Federal de Viçosa (UFV)" "Financiamento FAPEAM" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Science and Technology International. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE), NUTRIÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GENOVESE, Maria Inês e HASSIMOTTO, Neuza Mariko Aymoto e LAJOLO, Franco Maria. Isoflavone profile and antioxidant activity of Brazilian soybean varieties. Food Science and Technology International, v. 11, n. 3, p. 205-211, 2005Tradução . . Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Genovese, M. I., Hassimotto, N. M. A., & Lajolo, F. M. (2005). Isoflavone profile and antioxidant activity of Brazilian soybean varieties. Food Science and Technology International, 11( 3), 205-211.
    • NLM

      Genovese MI, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Isoflavone profile and antioxidant activity of Brazilian soybean varieties. Food Science and Technology International. 2005 ; 11( 3): 205-211.[citado 2024 nov. 14 ]
    • Vancouver

      Genovese MI, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Isoflavone profile and antioxidant activity of Brazilian soybean varieties. Food Science and Technology International. 2005 ; 11( 3): 205-211.[citado 2024 nov. 14 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024