Filtros : "Ciência e Tecnologia de Alimentos" "Alexandre, Allana Patrícia Santos" Removidos: "Universidade de Franca (UNIFRAN)" "Húngaro" Limpar


  • Unidade: ESALQ

    Subjects: CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, MICOTOXINAS, OZÔNIO, REOLOGIA, TRIGO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALEXANDRE, Allana Patrícia Santos. Ozone technology as an alternative for reducing mycotoxin contamination in wheat products. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052018-132453/. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Alexandre, A. P. S. (2018). Ozone technology as an alternative for reducing mycotoxin contamination in wheat products (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052018-132453/
    • NLM

      Alexandre APS. Ozone technology as an alternative for reducing mycotoxin contamination in wheat products [Internet]. 2018 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052018-132453/
    • Vancouver

      Alexandre APS. Ozone technology as an alternative for reducing mycotoxin contamination in wheat products [Internet]. 2018 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052018-132453/

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024