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ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas. . Acesso em: 31 out. 2024. , 2014
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2014). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas.
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ABNT
SARDÁ, Fabiana Andréa Hoffmann et al. Inulin-type fructans: effects on the gut microbiota and intestinal function. 2014, Anais.. Montreal: Canadian Institute of Food Science and Technology (CIFST), 2014. . Acesso em: 31 out. 2024.
APA
Sardá, F. A. H., Giuntini, E. B., Hoffmann, C., Taddei, C. R., Lajolo, F. M., Bushman, F. D., & Menezes, E. W. de. (2014). Inulin-type fructans: effects on the gut microbiota and intestinal function. In Book of Abstracts. Montreal: Canadian Institute of Food Science and Technology (CIFST).
NLM
Sardá FAH, Giuntini EB, Hoffmann C, Taddei CR, Lajolo FM, Bushman FD, Menezes EW de. Inulin-type fructans: effects on the gut microbiota and intestinal function. Book of Abstracts. 2014 ;[citado 2024 out. 31 ]
Vancouver
Sardá FAH, Giuntini EB, Hoffmann C, Taddei CR, Lajolo FM, Bushman FD, Menezes EW de. Inulin-type fructans: effects on the gut microbiota and intestinal function. Book of Abstracts. 2014 ;[citado 2024 out. 31 ]
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ABNT
ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 31 out. 2024. , 2014
APA
Alezandro, M. R., Dubé, P., Desjardins, Y., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2014). In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 15 res. OR-09.[citado 2024 out. 31 ]
Vancouver
Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 15 res. OR-09.[citado 2024 out. 31 ]
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ABNT
MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. Impact of functional ingredient intake on satiety hormones. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 31 out. 2024. , 2014
APA
Menezes, E. W. de, Sardá, F. A. H., Giuntini, E. B., Lui, M. C. Y., & Lajolo, F. M. (2014). Impact of functional ingredient intake on satiety hormones. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Menezes EW de, Sardá FAH, Giuntini EB, Lui MCY, Lajolo FM. Impact of functional ingredient intake on satiety hormones. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 19 res. EP-05.[citado 2024 out. 31 ]
Vancouver
Menezes EW de, Sardá FAH, Giuntini EB, Lui MCY, Lajolo FM. Impact of functional ingredient intake on satiety hormones. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 19 res. EP-05.[citado 2024 out. 31 ]
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GIUNTINI, Eliana Bistriche et al. Gastrointestinal hormones modulation after double-bind interventional study with unavailable carbohydrates. 2014, Anais.. Montreal: Canadian Institute of Food Science and Technology (CIFST), 2014. . Acesso em: 31 out. 2024.
APA
Giuntini, E. B., Sardá, F. A. H., Lui, M. C. Y., Lajolo, F. M., & Menezes, E. W. de. (2014). Gastrointestinal hormones modulation after double-bind interventional study with unavailable carbohydrates. In Book of Abstracts. Montreal: Canadian Institute of Food Science and Technology (CIFST).
NLM
Giuntini EB, Sardá FAH, Lui MCY, Lajolo FM, Menezes EW de. Gastrointestinal hormones modulation after double-bind interventional study with unavailable carbohydrates. Book of Abstracts. 2014 ;[citado 2024 out. 31 ]
Vancouver
Giuntini EB, Sardá FAH, Lui MCY, Lajolo FM, Menezes EW de. Gastrointestinal hormones modulation after double-bind interventional study with unavailable carbohydrates. Book of Abstracts. 2014 ;[citado 2024 out. 31 ]
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FABI, João Paulo et al. Analysis of papaya cell wall-related genes during fruit ripening indicates a central role of polygalacturonases during pulp softening. PLOS ONE, v. 9, n. 8, p. 1-12 art. e105685, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0105685. Acesso em: 31 out. 2024.
APA
Fabi, J. P., Broetto, S. G., Silva, S. L. G. L. da, Zhong, S., Lajolo, F. M., & Nascimento, J. R. O. do. (2014). Analysis of papaya cell wall-related genes during fruit ripening indicates a central role of polygalacturonases during pulp softening. PLOS ONE, 9( 8), 1-12 art. e105685. doi:10.1371/journal.pone.0105685
NLM
Fabi JP, Broetto SG, Silva SLGL da, Zhong S, Lajolo FM, Nascimento JRO do. Analysis of papaya cell wall-related genes during fruit ripening indicates a central role of polygalacturonases during pulp softening [Internet]. PLOS ONE. 2014 ; 9( 8): 1-12 art. e105685.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0105685
Vancouver
Fabi JP, Broetto SG, Silva SLGL da, Zhong S, Lajolo FM, Nascimento JRO do. Analysis of papaya cell wall-related genes during fruit ripening indicates a central role of polygalacturonases during pulp softening [Internet]. PLOS ONE. 2014 ; 9( 8): 1-12 art. e105685.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0105685
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ABNT
GONÇALVES, Any Elisa de Souza Schmidt et al. Frozen pulp extracts of camu camu (Myrciaria dubia McVaugh) attenuate the hyperlipidemia and lipid peroxidation of type 1 diabetic rats. Food Research International, v. 64, p. 1-8, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2014.05.074. Acesso em: 31 out. 2024.
APA
Gonçalves, A. E. de S. S., Santos, C. L., Curi, R., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2014). Frozen pulp extracts of camu camu (Myrciaria dubia McVaugh) attenuate the hyperlipidemia and lipid peroxidation of type 1 diabetic rats. Food Research International, 64, 1-8. doi:10.1016/j.foodres.2014.05.074
NLM
Gonçalves AE de SS, Santos CL, Curi R, Lajolo FM, Genovese MI. Frozen pulp extracts of camu camu (Myrciaria dubia McVaugh) attenuate the hyperlipidemia and lipid peroxidation of type 1 diabetic rats [Internet]. Food Research International. 2014 ; 64 1-8.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2014.05.074
Vancouver
Gonçalves AE de SS, Santos CL, Curi R, Lajolo FM, Genovese MI. Frozen pulp extracts of camu camu (Myrciaria dubia McVaugh) attenuate the hyperlipidemia and lipid peroxidation of type 1 diabetic rats [Internet]. Food Research International. 2014 ; 64 1-8.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2014.05.074