Filtros : "Franco, Douglas Wagner" "Food Chemistry" Removido: "Arábia Saudita" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQSC

    Assunto: AGUARDENTE

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SERAFIM, Felipe Augusto Thobias e PEREIRA FILHO, Edenir Rodrigues e FRANCO, Douglas Wagner. Chemical data as markers of the geographical origins of sugarcane spirits. Food Chemistry, v. 196, p. 196-203, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.09.040. Acesso em: 25 jun. 2024.
    • APA

      Serafim, F. A. T., Pereira Filho, E. R., & Franco, D. W. (2016). Chemical data as markers of the geographical origins of sugarcane spirits. Food Chemistry, 196, 196-203. doi:10.1016/j.foodchem.2015.09.040
    • NLM

      Serafim FAT, Pereira Filho ER, Franco DW. Chemical data as markers of the geographical origins of sugarcane spirits [Internet]. Food Chemistry. 2016 ; 196 196-203.[citado 2024 jun. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.09.040
    • Vancouver

      Serafim FAT, Pereira Filho ER, Franco DW. Chemical data as markers of the geographical origins of sugarcane spirits [Internet]. Food Chemistry. 2016 ; 196 196-203.[citado 2024 jun. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.09.040
  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQSC

    Subjects: AGUARDENTE, BEBIDAS DESTILADAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AQUINO, Francisco W. B. e FRANCO, Douglas Wagner. Molecular mass distribution of dextran in Brazilian sugar and insoluble deposits of cahaça. Food Chemistry, v. 114, n. 4, p. 1391-1395, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.11.019. Acesso em: 25 jun. 2024.
    • APA

      Aquino, F. W. B., & Franco, D. W. (2009). Molecular mass distribution of dextran in Brazilian sugar and insoluble deposits of cahaça. Food Chemistry, 114( 4), 1391-1395. doi:10.1016/j.foodchem.2008.11.019
    • NLM

      Aquino FWB, Franco DW. Molecular mass distribution of dextran in Brazilian sugar and insoluble deposits of cahaça [Internet]. Food Chemistry. 2009 ; 114( 4): 1391-1395.[citado 2024 jun. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.11.019
    • Vancouver

      Aquino FWB, Franco DW. Molecular mass distribution of dextran in Brazilian sugar and insoluble deposits of cahaça [Internet]. Food Chemistry. 2009 ; 114( 4): 1391-1395.[citado 2024 jun. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.11.019
  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQSC

    Subjects: AMINOÁCIDOS, AGUARDENTE, CROMATOGRAFIA LÍQUIDA, BEBIDAS DESTILADAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AQUINO, Francisco W. B. et al. Amino acids profile of sugar cane spirit (cachaça), rum, and whisky. Food Chemistry, v. 108, n. 2, p. 784-793, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.11.021. Acesso em: 25 jun. 2024.
    • APA

      Aquino, F. W. B., Boso, L. M., Cardoso, D. R., & Franco, D. W. (2008). Amino acids profile of sugar cane spirit (cachaça), rum, and whisky. Food Chemistry, 108( 2), 784-793. doi:10.1016/j.foodchem.2007.11.021
    • NLM

      Aquino FWB, Boso LM, Cardoso DR, Franco DW. Amino acids profile of sugar cane spirit (cachaça), rum, and whisky [Internet]. Food Chemistry. 2008 ; 108( 2): 784-793.[citado 2024 jun. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.11.021
    • Vancouver

      Aquino FWB, Boso LM, Cardoso DR, Franco DW. Amino acids profile of sugar cane spirit (cachaça), rum, and whisky [Internet]. Food Chemistry. 2008 ; 108( 2): 784-793.[citado 2024 jun. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.11.021

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024