A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DUARTE, Graziela Biude Silva et al. Plasma concentration of essential and toxic trace elements after Brazil nut intake: results from a randomized controlled trial. Biological Trace Element Research, v. 201, n. 3, p. 1112-1117, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12011-022-03250-2. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Duarte, G. B. S., Reis, B. Z., Rogero, M. M., Barbosa Junior, F., Cercato, C., & Cozzolino, S. M. F. (2023). Plasma concentration of essential and toxic trace elements after Brazil nut intake: results from a randomized controlled trial. Biological Trace Element Research, 201( 3), 1112-1117. doi:10.1007/s12011-022-03250-2
NLM
Duarte GBS, Reis BZ, Rogero MM, Barbosa Junior F, Cercato C, Cozzolino SMF. Plasma concentration of essential and toxic trace elements after Brazil nut intake: results from a randomized controlled trial [Internet]. Biological Trace Element Research. 2023 ; 201( 3): 1112-1117.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12011-022-03250-2
Vancouver
Duarte GBS, Reis BZ, Rogero MM, Barbosa Junior F, Cercato C, Cozzolino SMF. Plasma concentration of essential and toxic trace elements after Brazil nut intake: results from a randomized controlled trial [Internet]. Biological Trace Element Research. 2023 ; 201( 3): 1112-1117.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12011-022-03250-2
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DUARTE, Graziela Biude Silva et al. Evaluation of biomarkers related to zinc nutritional status, antioxidant activity and oxidative stress in rheumatoid arthritis patients. Nutrition and Health, v. 28, n. 2, p. 257–264, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1177/02601060211015594. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Duarte, G. B. S., Callou, K. R. de A., Almondes, K. G. de S., Rogero, M. M., Pollak, D. F., & Cozzolino, S. M. F. (2022). Evaluation of biomarkers related to zinc nutritional status, antioxidant activity and oxidative stress in rheumatoid arthritis patients. Nutrition and Health, 28( 2), 257–264. doi:10.1177/02601060211015594
NLM
Duarte GBS, Callou KR de A, Almondes KG de S, Rogero MM, Pollak DF, Cozzolino SMF. Evaluation of biomarkers related to zinc nutritional status, antioxidant activity and oxidative stress in rheumatoid arthritis patients [Internet]. Nutrition and Health. 2022 ; 28( 2): 257–264.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1177/02601060211015594
Vancouver
Duarte GBS, Callou KR de A, Almondes KG de S, Rogero MM, Pollak DF, Cozzolino SMF. Evaluation of biomarkers related to zinc nutritional status, antioxidant activity and oxidative stress in rheumatoid arthritis patients [Internet]. Nutrition and Health. 2022 ; 28( 2): 257–264.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1177/02601060211015594
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FÁVARO, Deborah Inês Teixeira et al. Aplicação da análise por ativação neutrônica (inaa) em amostras de interesse nutricional e ambiental. Contribuições do Reator IEA-R1 para a Pesquisa Nuclear: II Workshop Anual do Reator de Pesquisas – WARP 2. Tradução . São Paulo: Instituto Oceanográfico, Universidade de São Paulo, 2022. p. 185-196 (paginação do capítulo); 478 (livro no todo). Disponível em: https://www.blucher.com.br/contribuicoes-do-reator-iea-r1-para-a-pesquisa-nuclear_9786555501483. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Fávaro, D. I. T., Schenemann, G., Alves, M. B., Soares, J. S., Silva, S. A., Rocha, F. R., et al. (2022). Aplicação da análise por ativação neutrônica (inaa) em amostras de interesse nutricional e ambiental. In Contribuições do Reator IEA-R1 para a Pesquisa Nuclear: II Workshop Anual do Reator de Pesquisas – WARP 2 (p. 185-196 (paginação do capítulo); 478 (livro no todo). São Paulo: Instituto Oceanográfico, Universidade de São Paulo. doi:10.5151/9786555501483-20
NLM
Fávaro DIT, Schenemann G, Alves MB, Soares JS, Silva SA, Rocha FR, Souza LA, Franklin RL, Farias LA, Braga E de S, Cozzolino SMF, Oliveira SMB de, Bordon IC, Emerenciano AK, Silva JRMC. Aplicação da análise por ativação neutrônica (inaa) em amostras de interesse nutricional e ambiental [Internet]. In: Contribuições do Reator IEA-R1 para a Pesquisa Nuclear: II Workshop Anual do Reator de Pesquisas – WARP 2. São Paulo: Instituto Oceanográfico, Universidade de São Paulo; 2022. p. 185-196 (paginação do capítulo); 478 (livro no todo).[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://www.blucher.com.br/contribuicoes-do-reator-iea-r1-para-a-pesquisa-nuclear_9786555501483
Vancouver
Fávaro DIT, Schenemann G, Alves MB, Soares JS, Silva SA, Rocha FR, Souza LA, Franklin RL, Farias LA, Braga E de S, Cozzolino SMF, Oliveira SMB de, Bordon IC, Emerenciano AK, Silva JRMC. Aplicação da análise por ativação neutrônica (inaa) em amostras de interesse nutricional e ambiental [Internet]. In: Contribuições do Reator IEA-R1 para a Pesquisa Nuclear: II Workshop Anual do Reator de Pesquisas – WARP 2. São Paulo: Instituto Oceanográfico, Universidade de São Paulo; 2022. p. 185-196 (paginação do capítulo); 478 (livro no todo).[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://www.blucher.com.br/contribuicoes-do-reator-iea-r1-para-a-pesquisa-nuclear_9786555501483
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CAMPOS, Tarcila et al. Zinco muito além da Covid-19 [Depoimento à Regina Célia Pereira]. Veja Saúde. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://saude.abril.com.br/alimentacao/zinco-muito-alem-da-covid-19/. Acesso em: 03 out. 2024. , 2021
APA
Campos, T., Cozzolino, S. M. F., Ribas Filho, D., Reis, B. Z., Alves, C., Parise, G., et al. (2021). Zinco muito além da Covid-19 [Depoimento à Regina Célia Pereira]. Veja Saúde. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://saude.abril.com.br/alimentacao/zinco-muito-alem-da-covid-19/
NLM
Campos T, Cozzolino SMF, Ribas Filho D, Reis BZ, Alves C, Parise G, Pastore G, Reis B, Duarte GBS, Moreira P. Zinco muito além da Covid-19 [Depoimento à Regina Célia Pereira] [Internet]. Veja Saúde. 2021 ;(19 ju 2021. on-line):[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://saude.abril.com.br/alimentacao/zinco-muito-alem-da-covid-19/
Vancouver
Campos T, Cozzolino SMF, Ribas Filho D, Reis BZ, Alves C, Parise G, Pastore G, Reis B, Duarte GBS, Moreira P. Zinco muito além da Covid-19 [Depoimento à Regina Célia Pereira] [Internet]. Veja Saúde. 2021 ;(19 ju 2021. on-line):[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://saude.abril.com.br/alimentacao/zinco-muito-alem-da-covid-19/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
REIS, Bruna Zavarize et al. Zinc nutritional status influences ZnT1 and ZIP4 gene expression in children with a high risk of zinc deficiency. Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, v. 61, p. 1-6 art. 126537, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jtemb.2020.126537. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Reis, B. Z., Vieira, D. A. dos S., Maynard, D. da C., Mendes Netto, R. S., & Cozzolino, S. M. F. (2020). Zinc nutritional status influences ZnT1 and ZIP4 gene expression in children with a high risk of zinc deficiency. Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, 61, 1-6 art. 126537. doi:10.1016/j.jtemb.2020.126537
NLM
Reis BZ, Vieira DA dos S, Maynard D da C, Mendes Netto RS, Cozzolino SMF. Zinc nutritional status influences ZnT1 and ZIP4 gene expression in children with a high risk of zinc deficiency [Internet]. Journal of Trace Elements in Medicine and Biology. 2020 ; 61 1-6 art. 126537.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jtemb.2020.126537
Vancouver
Reis BZ, Vieira DA dos S, Maynard D da C, Mendes Netto RS, Cozzolino SMF. Zinc nutritional status influences ZnT1 and ZIP4 gene expression in children with a high risk of zinc deficiency [Internet]. Journal of Trace Elements in Medicine and Biology. 2020 ; 61 1-6 art. 126537.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jtemb.2020.126537
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato. Pandemia e alimentação. Farmanews. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://bit.ly/Farmanews049. Acesso em: 03 out. 2024. , 2020
APA
Cozzolino, S. M. F. (2020). Pandemia e alimentação. Farmanews. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://bit.ly/Farmanews049
NLM
Cozzolino SMF. Pandemia e alimentação [Internet]. Farmanews. 2020 ; 49 11-13.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://bit.ly/Farmanews049
Vancouver
Cozzolino SMF. Pandemia e alimentação [Internet]. Farmanews. 2020 ; 49 11-13.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://bit.ly/Farmanews049
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FREITAS, Renata Germano Borges de Oliveira Nascimento et al. Inflammatory process of patients receiving parenteral nutrition is not exclusively responsible for low selenium and glutathione peroxidase levels. Nutrition, v. 61, p. 202-207, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2018.09.034. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Freitas, R. G. B. de O. N., Hessel, G., Cozzolino, S. M. F., Vasques, A. C. J., Almondes, K. G. de S., Pimentel, J. A. C., & Nogueira, R. J. N. (2019). Inflammatory process of patients receiving parenteral nutrition is not exclusively responsible for low selenium and glutathione peroxidase levels. Nutrition, 61, 202-207. doi:10.1016/j.nut.2018.09.034
NLM
Freitas RGB de ON, Hessel G, Cozzolino SMF, Vasques ACJ, Almondes KG de S, Pimentel JAC, Nogueira RJN. Inflammatory process of patients receiving parenteral nutrition is not exclusively responsible for low selenium and glutathione peroxidase levels [Internet]. Nutrition. 2019 ; 61 202-207.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2018.09.034
Vancouver
Freitas RGB de ON, Hessel G, Cozzolino SMF, Vasques ACJ, Almondes KG de S, Pimentel JAC, Nogueira RJN. Inflammatory process of patients receiving parenteral nutrition is not exclusively responsible for low selenium and glutathione peroxidase levels [Internet]. Nutrition. 2019 ; 61 202-207.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2018.09.034
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SARAN NETTO, Arlindo et al. Increasing selenium and vitamin E in dairy cow Milk improves the quality of the milk as food for children. Nutrients, v. 11, n. 6, p. 1-12 art. 1218, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu11061218. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Saran Netto, A., Salles, M. S. V., Roma Junior, L. C., Cozzolino, S. M. F., Gonçalves, M. T. M., Freitas Júnior, J. E. de, & Zanetti, M. A. (2019). Increasing selenium and vitamin E in dairy cow Milk improves the quality of the milk as food for children. Nutrients, 11( 6), 1-12 art. 1218. doi:10.3390/nu11061218
NLM
Saran Netto A, Salles MSV, Roma Junior LC, Cozzolino SMF, Gonçalves MTM, Freitas Júnior JE de, Zanetti MA. Increasing selenium and vitamin E in dairy cow Milk improves the quality of the milk as food for children [Internet]. Nutrients. 2019 ; 11( 6): 1-12 art. 1218.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu11061218
Vancouver
Saran Netto A, Salles MSV, Roma Junior LC, Cozzolino SMF, Gonçalves MTM, Freitas Júnior JE de, Zanetti MA. Increasing selenium and vitamin E in dairy cow Milk improves the quality of the milk as food for children [Internet]. Nutrients. 2019 ; 11( 6): 1-12 art. 1218.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu11061218
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
REIS, Bruna Zavarize et al. Brazil nut intake increases circulating miR-454-3p and miR-584-5p in obese women. Nutrition Research, v. 67, p. 40-52, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2019.05.004. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Reis, B. Z., Duarte, G. B. S., Mendez, E. V., Ferreira, L. R. P., Barbosa Júnior, F., Cercato, C., et al. (2019). Brazil nut intake increases circulating miR-454-3p and miR-584-5p in obese women. Nutrition Research, 67, 40-52. doi:10.1016/j.nutres.2019.05.004
NLM
Reis BZ, Duarte GBS, Mendez EV, Ferreira LRP, Barbosa Júnior F, Cercato C, Rogero MM, Cozzolino SMF. Brazil nut intake increases circulating miR-454-3p and miR-584-5p in obese women [Internet]. Nutrition Research. 2019 ; 67 40-52.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2019.05.004
Vancouver
Reis BZ, Duarte GBS, Mendez EV, Ferreira LRP, Barbosa Júnior F, Cercato C, Rogero MM, Cozzolino SMF. Brazil nut intake increases circulating miR-454-3p and miR-584-5p in obese women [Internet]. Nutrition Research. 2019 ; 67 40-52.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2019.05.004
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DUARTE, Graziela Biude Silva et al. Consumption of Brazil nuts with high selenium levels increased inflammation biomarkers in obese women: a randomized controlled trial. Nutrition, v. 63-64, p. 162-168, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2019.02.009. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Duarte, G. B. S., Reis, B. Z., Rogero, M. M., Mendez, E. V., Barbosa Júnior, F., Cercato, C., & Cozzolino, S. M. F. (2019). Consumption of Brazil nuts with high selenium levels increased inflammation biomarkers in obese women: a randomized controlled trial. Nutrition, 63-64, 162-168. doi:10.1016/j.nut.2019.02.009
NLM
Duarte GBS, Reis BZ, Rogero MM, Mendez EV, Barbosa Júnior F, Cercato C, Cozzolino SMF. Consumption of Brazil nuts with high selenium levels increased inflammation biomarkers in obese women: a randomized controlled trial [Internet]. Nutrition. 2019 ; 63-64 162-168.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2019.02.009
Vancouver
Duarte GBS, Reis BZ, Rogero MM, Mendez EV, Barbosa Júnior F, Cercato C, Cozzolino SMF. Consumption of Brazil nuts with high selenium levels increased inflammation biomarkers in obese women: a randomized controlled trial [Internet]. Nutrition. 2019 ; 63-64 162-168.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2019.02.009
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DONADIO, Janaina Lombello Santos et al. Genetic variants in selenoprotein genes modulate biomarkers of selenium status in response to Brazil nut supplementation (the SU.BRA.NUT study). Clinical Nutrition, v. 38, n. 2, p. 539-548, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.clnu.2018.03.011. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Donadio, J. L. S., Rogero, M. M., Guerra-Shinohara, E. M., Barbosa Júnior, F., Desmarchelier, C., Borel, P., et al. (2019). Genetic variants in selenoprotein genes modulate biomarkers of selenium status in response to Brazil nut supplementation (the SU.BRA.NUT study). Clinical Nutrition, 38( 2), 539-548. doi:10.1016/j.clnu.2018.03.011
NLM
Donadio JLS, Rogero MM, Guerra-Shinohara EM, Barbosa Júnior F, Desmarchelier C, Borel P, Sneddon AA, Hesketh JE, Cozzolino SMF. Genetic variants in selenoprotein genes modulate biomarkers of selenium status in response to Brazil nut supplementation (the SU.BRA.NUT study) [Internet]. Clinical Nutrition. 2019 ; 38( 2): 539-548.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.clnu.2018.03.011
Vancouver
Donadio JLS, Rogero MM, Guerra-Shinohara EM, Barbosa Júnior F, Desmarchelier C, Borel P, Sneddon AA, Hesketh JE, Cozzolino SMF. Genetic variants in selenoprotein genes modulate biomarkers of selenium status in response to Brazil nut supplementation (the SU.BRA.NUT study) [Internet]. Clinical Nutrition. 2019 ; 38( 2): 539-548.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.clnu.2018.03.011
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato et al. Alimentos orgânicos são mais saudáveis?. Tradução . Conselho Regional de Química da 4ª Região/CRQ IV - Seção Especial da Química Viva, São Paulo, 2019. , v. jan./fe, n. 155, p. 1-2Disponível em: https://www.crq4.org.br/default.php?p=texto.php&c=quimica_viva__alimentos_organicos_sao_mais_saudave. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Cozzolino, S. M. F., Lopes, A. S., Meirelles, L. C., & Stringheta, P. C. (2019). Alimentos orgânicos são mais saudáveis? Conselho Regional de Química da 4ª Região/CRQ IV - Seção Especial da Química Viva, p. 1-2. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.crq4.org.br/default.php?p=texto.php&c=quimica_viva__alimentos_organicos_sao_mais_saudave
NLM
Cozzolino SMF, Lopes AS, Meirelles LC, Stringheta PC. Alimentos orgânicos são mais saudáveis? [Internet]. Conselho Regional de Química da 4ª Região/CRQ IV - Seção Especial da Química Viva. 2019 ; jan./fe( 155): 1-2.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://www.crq4.org.br/default.php?p=texto.php&c=quimica_viva__alimentos_organicos_sao_mais_saudave
Vancouver
Cozzolino SMF, Lopes AS, Meirelles LC, Stringheta PC. Alimentos orgânicos são mais saudáveis? [Internet]. Conselho Regional de Química da 4ª Região/CRQ IV - Seção Especial da Química Viva. 2019 ; jan./fe( 155): 1-2.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://www.crq4.org.br/default.php?p=texto.php&c=quimica_viva__alimentos_organicos_sao_mais_saudave
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALENCAR, Luciane Luca de e HASHIMOTO, Leila Leiko e COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato. Nutrição. Farmacologia Aplicada. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2018. . . Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Alencar, L. L. de, Hashimoto, L. L., & Cozzolino, S. M. F. (2018). Nutrição. In Farmacologia Aplicada. Rio de Janeiro: Atheneu.
NLM
Alencar LL de, Hashimoto LL, Cozzolino SMF. Nutrição. In: Farmacologia Aplicada. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 out. 03 ]
Vancouver
Alencar LL de, Hashimoto LL, Cozzolino SMF. Nutrição. In: Farmacologia Aplicada. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 out. 03 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CORPAS, Rubén et al. Melatonin induces mechanisms of brain resilience against neurodegeneration. Journal of Pineal Research, v. 65, n. 4, p. 1-15 atr. e12515, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jpi.12515. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Corpas, R., Ferré, C. G., Ávalos, V. P., Porquet, D., Frutos, P. G. de, Cozzolino, S. M. F., et al. (2018). Melatonin induces mechanisms of brain resilience against neurodegeneration. Journal of Pineal Research, 65( 4), 1-15 atr. e12515. doi:10.1111/jpi.12515
NLM
Corpas R, Ferré CG, Ávalos VP, Porquet D, Frutos PG de, Cozzolino SMF, Farre ER, Pallas M, Sanfeliu C, Cardoso BR. Melatonin induces mechanisms of brain resilience against neurodegeneration [Internet]. Journal of Pineal Research. 2018 ; 65( 4): 1-15 atr. e12515.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpi.12515
Vancouver
Corpas R, Ferré CG, Ávalos VP, Porquet D, Frutos PG de, Cozzolino SMF, Farre ER, Pallas M, Sanfeliu C, Cardoso BR. Melatonin induces mechanisms of brain resilience against neurodegeneration [Internet]. Journal of Pineal Research. 2018 ; 65( 4): 1-15 atr. e12515.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpi.12515
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MARTUCELLI, Giovana Pereira et al. Efeito da suplementação com castanha-do-brasil (Bertholletia excelsa, H.B.K) sobre o status de selênio e perfil lipídico de indivíduos saudáveis. 2018, Anais.. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa, 2018. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Martucelli, G. P., Hashimoto, L. L., Alencar, L. L. de, & Cozzolino, S. M. F. (2018). Efeito da suplementação com castanha-do-brasil (Bertholletia excelsa, H.B.K) sobre o status de selênio e perfil lipídico de indivíduos saudáveis. In Resumos. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Martucelli GP, Hashimoto LL, Alencar LL de, Cozzolino SMF. Efeito da suplementação com castanha-do-brasil (Bertholletia excelsa, H.B.K) sobre o status de selênio e perfil lipídico de indivíduos saudáveis [Internet]. Resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Martucelli GP, Hashimoto LL, Alencar LL de, Cozzolino SMF. Efeito da suplementação com castanha-do-brasil (Bertholletia excelsa, H.B.K) sobre o status de selênio e perfil lipídico de indivíduos saudáveis [Internet]. Resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
HASHIMOTO, Leila Leiko e ALENCAR, Luciane Luca de e COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato. Vitaminas e minerais. Farmacologia Aplicada. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2018. . . Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Hashimoto, L. L., Alencar, L. L. de, & Cozzolino, S. M. F. (2018). Vitaminas e minerais. In Farmacologia Aplicada. Rio de Janeiro: Atheneu.
NLM
Hashimoto LL, Alencar LL de, Cozzolino SMF. Vitaminas e minerais. In: Farmacologia Aplicada. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 out. 03 ]
Vancouver
Hashimoto LL, Alencar LL de, Cozzolino SMF. Vitaminas e minerais. In: Farmacologia Aplicada. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 out. 03 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALMONDES, Kaluce Gonçalves de Sousa et al. The redox balance of healthy Brazilian adults is associated with GPX1 Pro198Leu and-602A/G polymorphisms, selenium status, and anthropometric and lifestyle parameters. Food and Function, v. 9, n. 10, p. 5313-5322, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1039/c8fo01621f. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Almondes, K. G. de S., Cardoso, B. R., Cominetti, C., Nogueira, N. N., Marreiro, D. do N., Oliveira, T. F., et al. (2018). The redox balance of healthy Brazilian adults is associated with GPX1 Pro198Leu and-602A/G polymorphisms, selenium status, and anthropometric and lifestyle parameters. Food and Function, 9( 10), 5313-5322. doi:10.1039/c8fo01621f
NLM
Almondes KG de S, Cardoso BR, Cominetti C, Nogueira NN, Marreiro D do N, Oliveira TF, Loureiro AP de M, Cozzolino SMF. The redox balance of healthy Brazilian adults is associated with GPX1 Pro198Leu and-602A/G polymorphisms, selenium status, and anthropometric and lifestyle parameters [Internet]. Food and Function. 2018 ; 9( 10): 5313-5322.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1039/c8fo01621f
Vancouver
Almondes KG de S, Cardoso BR, Cominetti C, Nogueira NN, Marreiro D do N, Oliveira TF, Loureiro AP de M, Cozzolino SMF. The redox balance of healthy Brazilian adults is associated with GPX1 Pro198Leu and-602A/G polymorphisms, selenium status, and anthropometric and lifestyle parameters [Internet]. Food and Function. 2018 ; 9( 10): 5313-5322.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1039/c8fo01621f
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DONADIO, Janaina L. S et al. SEPP1 polymorphisms modulate serum glucose and lipid response to Brazil nut supplementation. European Journal of Nutrition, v. 57 p. 1873-1882, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00394-017-1470-7. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Donadio, J. L. S., Rogero, M. M., Guerra-Shinohara, E. M., Desmarchelier, C., Borel, P., & Cozzolino, S. M. F. (2018). SEPP1 polymorphisms modulate serum glucose and lipid response to Brazil nut supplementation. European Journal of Nutrition, 57 p. 1873-1882. doi:10.1007/s00394-017-1470-7
NLM
Donadio JLS, Rogero MM, Guerra-Shinohara EM, Desmarchelier C, Borel P, Cozzolino SMF. SEPP1 polymorphisms modulate serum glucose and lipid response to Brazil nut supplementation [Internet]. European Journal of Nutrition. 2018 ; 57 p. 1873-1882[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00394-017-1470-7
Vancouver
Donadio JLS, Rogero MM, Guerra-Shinohara EM, Desmarchelier C, Borel P, Cozzolino SMF. SEPP1 polymorphisms modulate serum glucose and lipid response to Brazil nut supplementation [Internet]. European Journal of Nutrition. 2018 ; 57 p. 1873-1882[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00394-017-1470-7
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
REIS, Bruna Zavarize et al. Influência do consumo regular de castanha-do-brasil na expressão plasmática do miR-584-5p em mulheres obesas. 2017, Anais.. São Paulo: SBAN, 2017. Disponível em: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Reis, B. Z., Duarte, G. B. silva, Vargas-Mendez, E., Cercato, C., Rogero, M. M., & Cozzolino, S. M. F. (2017). Influência do consumo regular de castanha-do-brasil na expressão plasmática do miR-584-5p em mulheres obesas. In Resumos. São Paulo: SBAN. Recuperado de http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf
NLM
Reis BZ, Duarte GB silva, Vargas-Mendez E, Cercato C, Rogero MM, Cozzolino SMF. Influência do consumo regular de castanha-do-brasil na expressão plasmática do miR-584-5p em mulheres obesas [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf
Vancouver
Reis BZ, Duarte GB silva, Vargas-Mendez E, Cercato C, Rogero MM, Cozzolino SMF. Influência do consumo regular de castanha-do-brasil na expressão plasmática do miR-584-5p em mulheres obesas [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DUARTE, Graziela B. silva et al. Efeito do consumo da castanha-do-brasil nas concentrações plasmáticas de selenoproteina P em mulheres obesas. 2017, Anais.. São Paulo: SBAN, 2017. Disponível em: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf. Acesso em: 03 out. 2024.
APA
Duarte, G. B. silva, Reis, B. Z., Vargas-Mendez, E., Cercato, C., Rogero, M. M., & Cozzolino, S. M. F. (2017). Efeito do consumo da castanha-do-brasil nas concentrações plasmáticas de selenoproteina P em mulheres obesas. In Resumos. São Paulo: SBAN. Recuperado de http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf
NLM
Duarte GB silva, Reis BZ, Vargas-Mendez E, Cercato C, Rogero MM, Cozzolino SMF. Efeito do consumo da castanha-do-brasil nas concentrações plasmáticas de selenoproteina P em mulheres obesas [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf
Vancouver
Duarte GB silva, Reis BZ, Vargas-Mendez E, Cercato C, Rogero MM, Cozzolino SMF. Efeito do consumo da castanha-do-brasil nas concentrações plasmáticas de selenoproteina P em mulheres obesas [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf