Subjects: ÓLEOS E GORDURAS VEGETAIS COMESTÍVEIS, OXIDAÇÃO (ESTABILIZAÇÃO), TRANSFERÊNCIA DE CALOR
ABNT
SOUZA, Ester Carvalho de et al. Comparison of the quenching and heat transfer properties of an expanded series of vegetable oils. 2011, Anais.. Glasgow: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2011. . Acesso em: 08 nov. 2024.APA
Souza, E. C. de, Friedel, L. F. de O., Totten, G. E., & Canale, L. de C. F. (2011). Comparison of the quenching and heat transfer properties of an expanded series of vegetable oils. In . Glasgow: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo.NLM
Souza EC de, Friedel LF de O, Totten GE, Canale L de CF. Comparison of the quenching and heat transfer properties of an expanded series of vegetable oils. 2011 ;[citado 2024 nov. 08 ]Vancouver
Souza EC de, Friedel LF de O, Totten GE, Canale L de CF. Comparison of the quenching and heat transfer properties of an expanded series of vegetable oils. 2011 ;[citado 2024 nov. 08 ]