Filtros : "Nova Zelândia" "1996" Removido: "Departamento de Prótese e Periodontia, Faculdade de Odontologia de Bauru, Universidade de São Paulo" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF

    Assunto: ALIMENTOS DE ORIGEM ANIMAL

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      YABU-TANAKA, M C e SHIMOKOMAKI, Massami. Collagen types in mechanically deboned chiken meat. Journal of Food Biochemistry, v. 20, n. 3 , p. 215-25, 1996Tradução . . Acesso em: 10 set. 2024.
    • APA

      Yabu-Tanaka, M. C., & Shimokomaki, M. (1996). Collagen types in mechanically deboned chiken meat. Journal of Food Biochemistry, 20( 3 ), 215-25.
    • NLM

      Yabu-Tanaka MC, Shimokomaki M. Collagen types in mechanically deboned chiken meat. Journal of Food Biochemistry. 1996 ;20( 3 ): 215-25.[citado 2024 set. 10 ]
    • Vancouver

      Yabu-Tanaka MC, Shimokomaki M. Collagen types in mechanically deboned chiken meat. Journal of Food Biochemistry. 1996 ;20( 3 ): 215-25.[citado 2024 set. 10 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024