Deacidification of edible oils with supercritical carbon dioxide (2007)
Source: Proceedings PROSCIBA. Conference titles: Iberoamerican Conference on Supercritical Fluids. Unidade: FZEA
Subjects: EXTRAÇÃO COM FLUÍDO SUPERCRÍTICO, DIÓXIDO DE CARBONO, ÁCIDOS GRAXOS, ÓLEOS E GORDURAS VEGETAIS COMESTÍVEIS
ABNT
RAMMAZZINA FILHO, Walter Anibal et al. Deacidification of edible oils with supercritical carbon dioxide. 2007, Anais.. Foz do Iguaçu: PLAPIQUI/UNICAMP/Universidad de Valladolid/Universidade Nova de Lisboa, 2007. . Acesso em: 19 nov. 2024.APA
Rammazzina Filho, W. A., Cabral, F. A., Peixoto, C. A., & Oliveira, A. L. de. (2007). Deacidification of edible oils with supercritical carbon dioxide. In Proceedings PROSCIBA. Foz do Iguaçu: PLAPIQUI/UNICAMP/Universidad de Valladolid/Universidade Nova de Lisboa.NLM
Rammazzina Filho WA, Cabral FA, Peixoto CA, Oliveira AL de. Deacidification of edible oils with supercritical carbon dioxide. Proceedings PROSCIBA. 2007 ;[citado 2024 nov. 19 ]Vancouver
Rammazzina Filho WA, Cabral FA, Peixoto CA, Oliveira AL de. Deacidification of edible oils with supercritical carbon dioxide. Proceedings PROSCIBA. 2007 ;[citado 2024 nov. 19 ]