Filtros : " GRU999" "Congresso Brasileiro de Microbiologia" Removido: "BMM" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Thamires Maria Simões da et al. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 12 jun. 2024.
    • APA

      Silva, T. M. S. da, Bogsan, C. S. B., Oliveira, R. P. de S., & Oliveira, M. N. de. (2017). L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 12 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 12 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LISTERIA, BACTERIÓFAGOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RIBEIRO, Vinícius Buccelli et al. Isolation and characterization of bacteriophages of Listeria monocytogenes with potencial to be used as biocontrol agents for food safety. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 12 jun. 2024.
    • APA

      Ribeiro, V. B., Souza-Silva, K. L. O. de, Landgraf, M., Franco, B. D. G. de M., & Destro, M. T. (2015). Isolation and characterization of bacteriophages of Listeria monocytogenes with potencial to be used as biocontrol agents for food safety. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Ribeiro VB, Souza-Silva KLO de, Landgraf M, Franco BDG de M, Destro MT. Isolation and characterization of bacteriophages of Listeria monocytogenes with potencial to be used as biocontrol agents for food safety [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jun. 12 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Ribeiro VB, Souza-Silva KLO de, Landgraf M, Franco BDG de M, Destro MT. Isolation and characterization of bacteriophages of Listeria monocytogenes with potencial to be used as biocontrol agents for food safety [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jun. 12 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Thamires Maria Simões et al. Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 12 jun. 2024.
    • APA

      Silva, T. M. S., Perina, N. P., Bogsan, C. S. B., & Oliveira, M. N. de. (2015). Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Silva TMS, Perina NP, Bogsan CSB, Oliveira MN de. Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jun. 12 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Silva TMS, Perina NP, Bogsan CSB, Oliveira MN de. Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jun. 12 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024