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  • Source: Advances in Bean Research Chemistry, Nutrition, Technology. Unidade: FCF

    Assunto: FEIJÃO

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    • ABNT

      FIGUEROA, Maria Oriana Reys e MANCINI-FILHO, Jorge e LAJOLO, Franco Maria. Effect of chemical modifications on the biological activity of bean lectins. Advances in Bean Research Chemistry, Nutrition, Technology. Tradução . São Paulo: Universidade de São Paulo, 1988. . . Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Figueroa, M. O. R., Mancini-Filho, J., & Lajolo, F. M. (1988). Effect of chemical modifications on the biological activity of bean lectins. In Advances in Bean Research Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Figueroa MOR, Mancini-Filho J, Lajolo FM. Effect of chemical modifications on the biological activity of bean lectins. In: Advances in Bean Research Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Universidade de São Paulo; 1988. [citado 2024 jun. 05 ]
    • Vancouver

      Figueroa MOR, Mancini-Filho J, Lajolo FM. Effect of chemical modifications on the biological activity of bean lectins. In: Advances in Bean Research Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Universidade de São Paulo; 1988. [citado 2024 jun. 05 ]
  • Source: Advances in Bean Research Chemistry, Nutrition, Technology. Unidade: FCF

    Assunto: ENZIMAS

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    • ABNT

      FINARDI FILHO, Flavio e LAJOLO, Franco Maria. Isolation and characterization of the amylase inhibitor of the black bean ( phaseolus vulgaris). Advances in Bean Research Chemistry, Nutrition, Technology. Tradução . São Paulo: Universidade de São Paulo, 1988. . . Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Finardi Filho, F., & Lajolo, F. M. (1988). Isolation and characterization of the amylase inhibitor of the black bean ( phaseolus vulgaris). In Advances in Bean Research Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Finardi Filho F, Lajolo FM. Isolation and characterization of the amylase inhibitor of the black bean ( phaseolus vulgaris). In: Advances in Bean Research Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Universidade de São Paulo; 1988. [citado 2024 jun. 05 ]
    • Vancouver

      Finardi Filho F, Lajolo FM. Isolation and characterization of the amylase inhibitor of the black bean ( phaseolus vulgaris). In: Advances in Bean Research Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Universidade de São Paulo; 1988. [citado 2024 jun. 05 ]

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