Filtros : "COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS" "Venezuela" "Inglês" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutrición. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, BASES DE DADOS, SÓDIO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BLANCO-METZLER, Adriana et al. LATINFOODS activities and challenges during the period of 2009-2012. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 64, n. 3, p. 206-214, 2014Tradução . . Disponível em: http://www.alanrevista.org/ediciones/2014/3/?i=art8. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Blanco-Metzler, A., Pablo, S. de, Samman, N., Ariza, J. S. de, Masson, L., Núñez, L. G. de, & Menezes, E. W. de. (2014). LATINFOODS activities and challenges during the period of 2009-2012. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 64( 3), 206-214. Recuperado de http://www.alanrevista.org/ediciones/2014/3/?i=art8
    • NLM

      Blanco-Metzler A, Pablo S de, Samman N, Ariza JS de, Masson L, Núñez LG de, Menezes EW de. LATINFOODS activities and challenges during the period of 2009-2012 [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2014 ; 64( 3): 206-214.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2014/3/?i=art8
    • Vancouver

      Blanco-Metzler A, Pablo S de, Samman N, Ariza JS de, Masson L, Núñez LG de, Menezes EW de. LATINFOODS activities and challenges during the period of 2009-2012 [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2014 ; 64( 3): 206-214.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2014/3/?i=art8
  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutrición. Unidade: FZEA

    Subjects: ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, ÓLEOS E GORDURAS VEGETAIS COMESTÍVEIS, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORDIN, Keliani et al. Changes in food caused by deep fat frying: a review. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 63, n. 1, p. 5-13, 2013Tradução . . Disponível em: http://www.alanrevista.org/ediciones/2013/1/?i=art1. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Bordin, K., Kunitake, M. T., Aracava, K. K., & Fávaro-Trindade, C. S. (2013). Changes in food caused by deep fat frying: a review. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 63( 1), 5-13. Recuperado de http://www.alanrevista.org/ediciones/2013/1/?i=art1
    • NLM

      Bordin K, Kunitake MT, Aracava KK, Fávaro-Trindade CS. Changes in food caused by deep fat frying: a review [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2013 ; 63( 1): 5-13.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2013/1/?i=art1
    • Vancouver

      Bordin K, Kunitake MT, Aracava KK, Fávaro-Trindade CS. Changes in food caused by deep fat frying: a review [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2013 ; 63( 1): 5-13.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2013/1/?i=art1
  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutricion. Unidade: ESALQ

    Assunto: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      STURION, Gilma Lucazechi e RANZANI, M R T C. Mineral composition of edible mushrooms cultivated in Brazil: Pleurotus spp and other dehydrated. Archivos Latinoamericanos de Nutricion, v. 50, n. 1, p. 102-108, 2000Tradução . . Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Sturion, G. L., & Ranzani, M. R. T. C. (2000). Mineral composition of edible mushrooms cultivated in Brazil: Pleurotus spp and other dehydrated. Archivos Latinoamericanos de Nutricion, 50( 1), 102-108.
    • NLM

      Sturion GL, Ranzani MRTC. Mineral composition of edible mushrooms cultivated in Brazil: Pleurotus spp and other dehydrated. Archivos Latinoamericanos de Nutricion. 2000 ;50( 1): 102-108.[citado 2024 out. 09 ]
    • Vancouver

      Sturion GL, Ranzani MRTC. Mineral composition of edible mushrooms cultivated in Brazil: Pleurotus spp and other dehydrated. Archivos Latinoamericanos de Nutricion. 2000 ;50( 1): 102-108.[citado 2024 out. 09 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024