Filtros : "Indexado no Chemical Abstracts" "NUTRIÇÃO" Removidos: "ENZIMAS" "Budapest University of Technology and Economics, Hungary" "ICB-BMP" "ORNELLAS, FERNANDO REI" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Critical Care. Unidade: FM

    Subjects: NUTRIÇÃO, CUIDADOS CRÍTICOS (DIETOTERAPIA), UNIDADES DE TERAPIA INTENSIVA, RESPIRAÇÃO ARTIFICIAL, MORTALIDADE HOSPITALAR

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORAIS, Alvaro A. C. et al. Nutritional support for critically ill patients: Does duration correlate with mortality?. Journal of Critical Care, v. 26, n. 5, p. 475-481, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jcrc.2010.12.006. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Morais, A. A. C., Faintuch, J., Caser, E. B., Costa, D. S., Pazolini, B. A., & Oliveira, A. C. (2011). Nutritional support for critically ill patients: Does duration correlate with mortality? Journal of Critical Care, 26( 5), 475-481. doi:10.1016/j.jcrc.2010.12.006
    • NLM

      Morais AAC, Faintuch J, Caser EB, Costa DS, Pazolini BA, Oliveira AC. Nutritional support for critically ill patients: Does duration correlate with mortality? [Internet]. Journal of Critical Care. 2011 ; 26( 5): 475-481.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcrc.2010.12.006
    • Vancouver

      Morais AAC, Faintuch J, Caser EB, Costa DS, Pazolini BA, Oliveira AC. Nutritional support for critically ill patients: Does duration correlate with mortality? [Internet]. Journal of Critical Care. 2011 ; 26( 5): 475-481.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcrc.2010.12.006
  • Source: Science of the Total Environment. Unidade: FCFRP

    Assunto: NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUES, Jairo Lisboa et al. Trace element levels in whole blood of riparian villagers of the Brazilian Amazon. Science of the Total Environment, v. 407, n. 13, p. 4168-4173, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.scitotenv.2009.02.041. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Rodrigues, J. L., Batista, B. L., Fillion, M., Passos, C. J. S., Mergler, D., & Barbosa Júnior, F. (2009). Trace element levels in whole blood of riparian villagers of the Brazilian Amazon. Science of the Total Environment, 407( 13), 4168-4173. doi:10.1016/j.scitotenv.2009.02.041
    • NLM

      Rodrigues JL, Batista BL, Fillion M, Passos CJS, Mergler D, Barbosa Júnior F. Trace element levels in whole blood of riparian villagers of the Brazilian Amazon [Internet]. Science of the Total Environment. 2009 ; 407( 13): 4168-4173.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scitotenv.2009.02.041
    • Vancouver

      Rodrigues JL, Batista BL, Fillion M, Passos CJS, Mergler D, Barbosa Júnior F. Trace element levels in whole blood of riparian villagers of the Brazilian Amazon [Internet]. Science of the Total Environment. 2009 ; 407( 13): 4168-4173.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scitotenv.2009.02.041
  • Source: Annals of Nutrition & Metabolism. Unidade: FMRP

    Subjects: NUTRIÇÃO, METABOLISMO, ANTIOXIDANTES

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DEMINICE, Rafael et al. Effects of a low-protein diet on plasma amino acid and homocysteine levels and oxidative status in rats. Annals of Nutrition & Metabolism, v. 54, n. 3, p. 202-207, 2009Tradução . . Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Deminice, R., Portari, G. V., Marchini, J. S., Vannucchi, H., & Jordão, A. A. (2009). Effects of a low-protein diet on plasma amino acid and homocysteine levels and oxidative status in rats. Annals of Nutrition & Metabolism, 54( 3), 202-207.
    • NLM

      Deminice R, Portari GV, Marchini JS, Vannucchi H, Jordão AA. Effects of a low-protein diet on plasma amino acid and homocysteine levels and oxidative status in rats. Annals of Nutrition & Metabolism. 2009 ; 54( 3): 202-207.[citado 2024 nov. 19 ]
    • Vancouver

      Deminice R, Portari GV, Marchini JS, Vannucchi H, Jordão AA. Effects of a low-protein diet on plasma amino acid and homocysteine levels and oxidative status in rats. Annals of Nutrition & Metabolism. 2009 ; 54( 3): 202-207.[citado 2024 nov. 19 ]
  • Source: Nutrition. Unidade: FMRP

    Subjects: NUTRIÇÃO, ANEMIA FERROPRIVA, FERRO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GABRIEL, Fabíola Rainato et al. Ingestion of ferrous sulfate increases ferremia in patients with short bowel syndrome. Nutrition, v. 25, n. 11-12, p. 1115-1119, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2009.01.019. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Gabriel, F. R., Suen, V. M. M., Marchini, J. S., & Oliveira, J. E. D. de. (2009). Ingestion of ferrous sulfate increases ferremia in patients with short bowel syndrome. Nutrition, 25( 11-12), 1115-1119. doi:10.1016/j.nut.2009.01.019
    • NLM

      Gabriel FR, Suen VMM, Marchini JS, Oliveira JED de. Ingestion of ferrous sulfate increases ferremia in patients with short bowel syndrome [Internet]. Nutrition. 2009 ; 25( 11-12): 1115-1119.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2009.01.019
    • Vancouver

      Gabriel FR, Suen VMM, Marchini JS, Oliveira JED de. Ingestion of ferrous sulfate increases ferremia in patients with short bowel syndrome [Internet]. Nutrition. 2009 ; 25( 11-12): 1115-1119.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2009.01.019
  • Source: Acta Scientiarum. Agronomy. Unidade: FMVZ

    Subjects: ALIMENTOS PARA ANIMAIS, ENSILAGEM, FERMENTAÇÃO, NUTRIÇÃO, PLANTAS FORRAGEIRAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Estela Jorge Alves da et al. Efeitos da aeração sobre as características da silagem de cana-de-açúcar. Acta Scientiarum. Agronomy, v. 31, n. 2, p. 247-253, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v31i2.7035. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Silva, E. J. A. da, Borgatti, L. M. O., Meyer, P. M., & Rodrigues, P. H. M. (2009). Efeitos da aeração sobre as características da silagem de cana-de-açúcar. Acta Scientiarum. Agronomy, 31( 2), 247-253. doi:10.4025/actasciagron.v31i2.7035
    • NLM

      Silva EJA da, Borgatti LMO, Meyer PM, Rodrigues PHM. Efeitos da aeração sobre as características da silagem de cana-de-açúcar [Internet]. Acta Scientiarum. Agronomy. 2009 ; 31( 2): 247-253.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v31i2.7035
    • Vancouver

      Silva EJA da, Borgatti LMO, Meyer PM, Rodrigues PHM. Efeitos da aeração sobre as características da silagem de cana-de-açúcar [Internet]. Acta Scientiarum. Agronomy. 2009 ; 31( 2): 247-253.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v31i2.7035
  • Source: Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia. Unidades: FCF, EACH

    Subjects: OBESIDADE (AVALIAÇÃO), NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MELO, Camila Maria de e TIRAPEGUI, Júlio e RIBEIRO, Sandra Maria Lima. Gasto energético corporal: conceitos, formas de avaliação e sua relação com a obesidade. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia, v. 52, n. 3, p. 452-464, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0004-27302008000300005. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Melo, C. M. de, Tirapegui, J., & Ribeiro, S. M. L. (2008). Gasto energético corporal: conceitos, formas de avaliação e sua relação com a obesidade. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia, 52( 3), 452-464. doi:10.1590/s0004-27302008000300005
    • NLM

      Melo CM de, Tirapegui J, Ribeiro SML. Gasto energético corporal: conceitos, formas de avaliação e sua relação com a obesidade [Internet]. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia. 2008 ;52( 3): 452-464.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0004-27302008000300005
    • Vancouver

      Melo CM de, Tirapegui J, Ribeiro SML. Gasto energético corporal: conceitos, formas de avaliação e sua relação com a obesidade [Internet]. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia. 2008 ;52( 3): 452-464.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0004-27302008000300005
  • Source: Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição=Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. Unidade: FCF

    Assunto: NUTRIÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COLLI, Célia. O interesse em nutrigenômica - a conjunção da genômica humana com a nutrição molecular - cresce entre os que trabalham em pesquisa na área da Nutrição..[Editorial]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição=Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2008
    • APA

      Colli, C. (2008). O interesse em nutrigenômica - a conjunção da genômica humana com a nutrição molecular - cresce entre os que trabalham em pesquisa na área da Nutrição..[Editorial]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição=Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Colli C. O interesse em nutrigenômica - a conjunção da genômica humana com a nutrição molecular - cresce entre os que trabalham em pesquisa na área da Nutrição..[Editorial]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição=Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. 2008 ; 33( 3): v.[citado 2024 nov. 19 ]
    • Vancouver

      Colli C. O interesse em nutrigenômica - a conjunção da genômica humana com a nutrição molecular - cresce entre os que trabalham em pesquisa na área da Nutrição..[Editorial]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição=Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. 2008 ; 33( 3): v.[citado 2024 nov. 19 ]
  • Source: Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. Unidade: FCF

    Assunto: NUTRIÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COLLI, Célia. Neste volume da Nutrire publicamos alguns artigos que retomam os aspectos nutricionais com o aumento da prevalência de doenças crônicas não transmissíveis.. [Editorial]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2008
    • APA

      Colli, C. (2008). Neste volume da Nutrire publicamos alguns artigos que retomam os aspectos nutricionais com o aumento da prevalência de doenças crônicas não transmissíveis.. [Editorial]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Colli C. Neste volume da Nutrire publicamos alguns artigos que retomam os aspectos nutricionais com o aumento da prevalência de doenças crônicas não transmissíveis.. [Editorial]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. 2008 ; 33( 1): v.[citado 2024 nov. 19 ]
    • Vancouver

      Colli C. Neste volume da Nutrire publicamos alguns artigos que retomam os aspectos nutricionais com o aumento da prevalência de doenças crônicas não transmissíveis.. [Editorial]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. 2008 ; 33( 1): v.[citado 2024 nov. 19 ]
  • Source: Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO, DIETA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MAFRA, Denise et al. Determination of trace elements in the diet of non-dialyzed renal patients. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition, v. 33, n. 1, p. 61-72, 2008Tradução . . Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Mafra, D., Fávaro, D. I. T., Fouque, D., & Cozzolino, S. M. F. (2008). Determination of trace elements in the diet of non-dialyzed renal patients. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition, 33( 1), 61-72.
    • NLM

      Mafra D, Fávaro DIT, Fouque D, Cozzolino SMF. Determination of trace elements in the diet of non-dialyzed renal patients. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. 2008 ; 33( 1): 61-72.[citado 2024 nov. 19 ]
    • Vancouver

      Mafra D, Fávaro DIT, Fouque D, Cozzolino SMF. Determination of trace elements in the diet of non-dialyzed renal patients. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal of the Brazilian Society of Food and Nutrition. 2008 ; 33( 1): 61-72.[citado 2024 nov. 19 ]
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: FLAVONÓIDES, NUTRIÇÃO, MORANGO, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINTO, Márcia da Silva e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Bioactive compounds and quantification of total ellagic acid in strawberries (Fragaria x ananassa Duch.). Food Chemistry, v. 107, n. 4, p. 1629-1635, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.10.038. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Pinto, M. da S., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2008). Bioactive compounds and quantification of total ellagic acid in strawberries (Fragaria x ananassa Duch.). Food Chemistry, 107( 4), 1629-1635. doi:10.1016/j.foodchem.2007.10.038
    • NLM

      Pinto M da S, Lajolo FM, Genovese MI. Bioactive compounds and quantification of total ellagic acid in strawberries (Fragaria x ananassa Duch.) [Internet]. Food Chemistry. 2008 ;107( 4): 1629-1635.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.10.038
    • Vancouver

      Pinto M da S, Lajolo FM, Genovese MI. Bioactive compounds and quantification of total ellagic acid in strawberries (Fragaria x ananassa Duch.) [Internet]. Food Chemistry. 2008 ;107( 4): 1629-1635.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.10.038
  • Source: Respiratory Physiology & Neurobiology. Unidade: FM

    Subjects: NUTRIÇÃO, MODELOS ANIMAIS, RATOS, SURFACTANTES, PULMÃO (HISTOLOGIA), MATRIZ EXTRACELULAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DIAS, Cristina M. et al. Effects of different nutritional support on lung mechanics and remodelling in undernourished rats. Respiratory Physiology & Neurobiology, v. 160, n. ja 2008, p. 54-64, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.resp.2007.08.008. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Dias, C. M., Passaro, C. P., Cagido, V. R., Antunes, M. A., Lamas, M. E., Negri, E. M., et al. (2008). Effects of different nutritional support on lung mechanics and remodelling in undernourished rats. Respiratory Physiology & Neurobiology, 160( ja 2008), 54-64. doi:10.1016/j.resp.2007.08.008
    • NLM

      Dias CM, Passaro CP, Cagido VR, Antunes MA, Lamas ME, Negri EM, Lowe J, Capelozzi VL, Zin WA, Rocco PRM, Rodrigues NRD, Soncini R. Effects of different nutritional support on lung mechanics and remodelling in undernourished rats [Internet]. Respiratory Physiology & Neurobiology. 2008 ; 160( ja 2008): 54-64.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.resp.2007.08.008
    • Vancouver

      Dias CM, Passaro CP, Cagido VR, Antunes MA, Lamas ME, Negri EM, Lowe J, Capelozzi VL, Zin WA, Rocco PRM, Rodrigues NRD, Soncini R. Effects of different nutritional support on lung mechanics and remodelling in undernourished rats [Internet]. Respiratory Physiology & Neurobiology. 2008 ; 160( ja 2008): 54-64.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.resp.2007.08.008
  • Source: Nutrition. Unidade: FMRP

    Subjects: NUTRIÇÃO, GASTROENTEROPATIAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MACHADO, Juliana Deh Carvalho e SUEN, Vivian Miguel Marques e MARCHINI, Julio Sergio. Is oral nutritional therapy effective for the treatment of chylothorax?: a case report. Nutrition, v. 24, n. 6, p. 607-609, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2008.02.006. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Machado, J. D. C., Suen, V. M. M., & Marchini, J. S. (2008). Is oral nutritional therapy effective for the treatment of chylothorax?: a case report. Nutrition, 24( 6), 607-609. doi:10.1016/j.nut.2008.02.006
    • NLM

      Machado JDC, Suen VMM, Marchini JS. Is oral nutritional therapy effective for the treatment of chylothorax?: a case report [Internet]. Nutrition. 2008 ; 24( 6): 607-609.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2008.02.006
    • Vancouver

      Machado JDC, Suen VMM, Marchini JS. Is oral nutritional therapy effective for the treatment of chylothorax?: a case report [Internet]. Nutrition. 2008 ; 24( 6): 607-609.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2008.02.006
  • Source: Química Nova. Unidade: FCF

    Subjects: GELEIAS (ANÁLISE FÍSICO-QUÍMICA), MEL, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GARCIA-AMOEDO, Luís Henrique e ALMEIDA-MURADIAN, Ligia Bicudo de. Physicochemical composition of pure and adulterated royal jelly. Química Nova, v. 30, n. 2, p. 257-259, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0100-40422007000200002. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Garcia-Amoedo, L. H., & Almeida-Muradian, L. B. de. (2007). Physicochemical composition of pure and adulterated royal jelly. Química Nova, 30( 2), 257-259. doi:10.1590/s0100-40422007000200002
    • NLM

      Garcia-Amoedo LH, Almeida-Muradian LB de. Physicochemical composition of pure and adulterated royal jelly [Internet]. Química Nova. 2007 ; 30( 2): 257-259.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-40422007000200002
    • Vancouver

      Garcia-Amoedo LH, Almeida-Muradian LB de. Physicochemical composition of pure and adulterated royal jelly [Internet]. Química Nova. 2007 ; 30( 2): 257-259.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-40422007000200002
  • Source: Food and Chemical Toxicology. Unidade: FCF

    Subjects: VITAMINA A (EFEITOS), CARCINOGÊNESE ANIMAL, BIOTECNOLOGIA, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SAMPAIO, Alda Regina Diniz e CHAGAS, Carlos Eduardo Andrade e ONG, Thomas Prates. Vitamin A and 'beta'-carotene inhibitory effect during 1,2-dimethylhydrazine induced hepatocarcinogenesis potentiated by 5-azacytidine. Food and Chemical Toxicology, v. 45, n. 4, p. 563-567, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fct.2006.10.001. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Sampaio, A. R. D., Chagas, C. E. A., & Ong, T. P. (2007). Vitamin A and 'beta'-carotene inhibitory effect during 1,2-dimethylhydrazine induced hepatocarcinogenesis potentiated by 5-azacytidine. Food and Chemical Toxicology, 45( 4), 563-567. doi:10.1016/j.fct.2006.10.001
    • NLM

      Sampaio ARD, Chagas CEA, Ong TP. Vitamin A and 'beta'-carotene inhibitory effect during 1,2-dimethylhydrazine induced hepatocarcinogenesis potentiated by 5-azacytidine [Internet]. Food and Chemical Toxicology. 2007 ; 45( 4): 563-567.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fct.2006.10.001
    • Vancouver

      Sampaio ARD, Chagas CEA, Ong TP. Vitamin A and 'beta'-carotene inhibitory effect during 1,2-dimethylhydrazine induced hepatocarcinogenesis potentiated by 5-azacytidine [Internet]. Food and Chemical Toxicology. 2007 ; 45( 4): 563-567.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fct.2006.10.001
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO, SOJA (EFEITOS), PROTEÍNAS, QUÍMICA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARBOSA, Ana Cristina Lopes e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Influence of temperature, pH and ionic strength on the production of isoflavone-rich soy protein isolates. Food Chemistry, v. 98, n. 4, p. 757-766, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2005.07.014. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Barbosa, A. C. L., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2006). Influence of temperature, pH and ionic strength on the production of isoflavone-rich soy protein isolates. Food Chemistry, 98( 4), 757-766. doi:10.1016/j.foodchem.2005.07.014
    • NLM

      Barbosa ACL, Lajolo FM, Genovese MI. Influence of temperature, pH and ionic strength on the production of isoflavone-rich soy protein isolates [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 98( 4): 757-766.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2005.07.014
    • Vancouver

      Barbosa ACL, Lajolo FM, Genovese MI. Influence of temperature, pH and ionic strength on the production of isoflavone-rich soy protein isolates [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 98( 4): 757-766.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2005.07.014
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FMRP

    Subjects: NUTRIÇÃO, PROTEÍNAS (QUALIDADE), AMINOÁCIDOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PIRES, Christiano Vieira et al. Qualidade nutricional e escore químico de aminoácidos de diferentes fontes protéicas. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 26, n. 1, p. 179-187, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612006000100029. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Pires, C. V., Oliveira, M. G. de A., Rosa, J. C., & Costa, N. M. B. (2006). Qualidade nutricional e escore químico de aminoácidos de diferentes fontes protéicas. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 26( 1), 179-187. doi:10.1590/s0101-20612006000100029
    • NLM

      Pires CV, Oliveira MG de A, Rosa JC, Costa NMB. Qualidade nutricional e escore químico de aminoácidos de diferentes fontes protéicas [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2006 ; 26( 1): 179-187.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612006000100029
    • Vancouver

      Pires CV, Oliveira MG de A, Rosa JC, Costa NMB. Qualidade nutricional e escore químico de aminoácidos de diferentes fontes protéicas [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2006 ; 26( 1): 179-187.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612006000100029
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Unidade: FCF

    Subjects: ENZIMAS AMILOLÍTICAS, ENZIMAS PECTINOLÍTICAS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RONDAN-SANABRIA, Gerby Giovanna e PIRES, Tatiana da Costa Raposo e FINARDI FILHO, Flavio. Preliminary approach to detect amylolytic and pectinolytic activities from maca (Lepidium meyenii Walp.). Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, v. 42, n. 1, p. 49-58, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-93322006000100005. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Rondan-Sanabria, G. G., Pires, T. da C. R., & Finardi Filho, F. (2006). Preliminary approach to detect amylolytic and pectinolytic activities from maca (Lepidium meyenii Walp.). Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, 42( 1), 49-58. doi:10.1590/s1516-93322006000100005
    • NLM

      Rondan-Sanabria GG, Pires T da CR, Finardi Filho F. Preliminary approach to detect amylolytic and pectinolytic activities from maca (Lepidium meyenii Walp.) [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42( 1): 49-58.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322006000100005
    • Vancouver

      Rondan-Sanabria GG, Pires T da CR, Finardi Filho F. Preliminary approach to detect amylolytic and pectinolytic activities from maca (Lepidium meyenii Walp.) [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42( 1): 49-58.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322006000100005
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: ENZIMAS AMILOLÍTICAS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PIRES, Tatiana da Costa Raposo e FINARDI FILHO, Flavio. Extraction and assay of pectic enzymes from Peruvian carrot (Arracacia xanthorriza Bancroft.). Food Chemistry, v. 89, n. 1, p. 85-92, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.02.023. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Pires, T. da C. R., & Finardi Filho, F. (2005). Extraction and assay of pectic enzymes from Peruvian carrot (Arracacia xanthorriza Bancroft.). Food Chemistry, 89( 1), 85-92. doi:10.1016/j.foodchem.2004.02.023
    • NLM

      Pires T da CR, Finardi Filho F. Extraction and assay of pectic enzymes from Peruvian carrot (Arracacia xanthorriza Bancroft.) [Internet]. Food Chemistry. 2005 ; 89( 1): 85-92.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.02.023
    • Vancouver

      Pires T da CR, Finardi Filho F. Extraction and assay of pectic enzymes from Peruvian carrot (Arracacia xanthorriza Bancroft.) [Internet]. Food Chemistry. 2005 ; 89( 1): 85-92.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.02.023
  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: FCFRP

    Subjects: BROMATOLOGIA, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINEZ, Rafael Chacon Ruiz e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Evaluation of bacteriocin-producing lactobacillus sakei 1 against Listeria monocytogenes 1/2A growth and haemolytic activity. Brazilian Journal of Microbiology, v. 36, p. 83-87, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1517-83822005000100016. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Martinez, R. C. R., & De Martinis, E. C. P. (2005). Evaluation of bacteriocin-producing lactobacillus sakei 1 against Listeria monocytogenes 1/2A growth and haemolytic activity. Brazilian Journal of Microbiology, 36, 83-87. doi:10.1590/s1517-83822005000100016
    • NLM

      Martinez RCR, De Martinis ECP. Evaluation of bacteriocin-producing lactobacillus sakei 1 against Listeria monocytogenes 1/2A growth and haemolytic activity [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2005 ; 36 83-87.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822005000100016
    • Vancouver

      Martinez RCR, De Martinis ECP. Evaluation of bacteriocin-producing lactobacillus sakei 1 against Listeria monocytogenes 1/2A growth and haemolytic activity [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2005 ; 36 83-87.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822005000100016
  • Source: Bollettino Chimico Farmaceutico. Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO, ALIMENTOS (CONTROLE DE QUALIDADE), IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BOARATTI, Maria de Fátima Guerra e MANCINI-FILHO, Jorge e VILLAVICENCIO, Anna Lúcia Casanas Haasis. Irradiation in HACCP. Bollettino Chimico Farmaceutico, v. 144, n. 3, p. 1-10, 2005Tradução . . Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Boaratti, M. de F. G., Mancini-Filho, J., & Villavicencio, A. L. C. H. (2005). Irradiation in HACCP. Bollettino Chimico Farmaceutico, 144( 3), 1-10.
    • NLM

      Boaratti M de FG, Mancini-Filho J, Villavicencio ALCH. Irradiation in HACCP. Bollettino Chimico Farmaceutico. 2005 ; 144( 3): 1-10.[citado 2024 nov. 19 ]
    • Vancouver

      Boaratti M de FG, Mancini-Filho J, Villavicencio ALCH. Irradiation in HACCP. Bollettino Chimico Farmaceutico. 2005 ; 144( 3): 1-10.[citado 2024 nov. 19 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024