Starch availability in foods: animal, human and in vitro studies (1993)
Source: Abstracts. Conference titles: International Congress of Nutrition. Unidades: FCF, FMRP
Subjects: CIÊNCIA DE ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. Starch availability in foods: animal, human and in vitro studies. 1993, Anais.. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 1993. . Acesso em: 06 jul. 2024.APA
Menezes, E. W. de, Lajolo, F. M., Vannucchi, H., & Addison, E. M. M. (1993). Starch availability in foods: animal, human and in vitro studies. In Abstracts. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Menezes EW de, Lajolo FM, Vannucchi H, Addison EMM. Starch availability in foods: animal, human and in vitro studies. Abstracts. 1993 ;[citado 2024 jul. 06 ]Vancouver
Menezes EW de, Lajolo FM, Vannucchi H, Addison EMM. Starch availability in foods: animal, human and in vitro studies. Abstracts. 1993 ;[citado 2024 jul. 06 ]