Filtros : "FCF003" "JUNIOR, ADALBERTO PESSOA" Removido: "Universidade Federal do Ceará (UFC)" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Natural Product Research. Unidade: FCF

    Subjects: SISAL, LACTOBACILLUS, POLISSACARÍDEOS, ALIMENTOS FERMENTADOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      APOLINÁRIO, Alexsandra Conceição et al. Aqueous extracts of Agave sisalana boles have prebiotic potential. Natural Product Research, v. 34, n. 16, p. 2367-2371, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/14786419.2018.1536129. Acesso em: 02 nov. 2024.
    • APA

      Apolinário, A. C., Vieira, A. D. S., Saad, S. M. I., Converti, A., Pessoa Junior, A., & Silva, J. A. da. (2020). Aqueous extracts of Agave sisalana boles have prebiotic potential. Natural Product Research, 34( 16), 2367-2371. doi:10.1080/14786419.2018.1536129
    • NLM

      Apolinário AC, Vieira ADS, Saad SMI, Converti A, Pessoa Junior A, Silva JA da. Aqueous extracts of Agave sisalana boles have prebiotic potential [Internet]. Natural Product Research. 2020 ; 34( 16): 2367-2371.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/14786419.2018.1536129
    • Vancouver

      Apolinário AC, Vieira ADS, Saad SMI, Converti A, Pessoa Junior A, Silva JA da. Aqueous extracts of Agave sisalana boles have prebiotic potential [Internet]. Natural Product Research. 2020 ; 34( 16): 2367-2371.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/14786419.2018.1536129
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ALGAS MARINHAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GURPILHARES, Daniela de Borba et al. Marine prebiotics: Polysaccharides and oligosaccharides obtained by using microbial enzymes. Food Chemistry, v. 280, p. 175-186, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.12.023. Acesso em: 02 nov. 2024.
    • APA

      Gurpilhares, D. de B., Cinelli, L. P., Simas, N. K., Pessoa Junior, A., & Sette, L. D. (2019). Marine prebiotics: Polysaccharides and oligosaccharides obtained by using microbial enzymes. Food Chemistry, 280, 175-186. doi:10.1016/j.foodchem.2018.12.023
    • NLM

      Gurpilhares D de B, Cinelli LP, Simas NK, Pessoa Junior A, Sette LD. Marine prebiotics: Polysaccharides and oligosaccharides obtained by using microbial enzymes [Internet]. Food Chemistry. 2019 ; 280 175-186.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.12.023
    • Vancouver

      Gurpilhares D de B, Cinelli LP, Simas NK, Pessoa Junior A, Sette LD. Marine prebiotics: Polysaccharides and oligosaccharides obtained by using microbial enzymes [Internet]. Food Chemistry. 2019 ; 280 175-186.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.12.023

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024