How stunning methods affect the quality of Nile tilapia meat (2015)
Fonte: CyTA - Journal of Food. Unidades: FZEA, FMVZ
Assuntos: TILÁPIA-DO-NILO, ABATE (MÉTODOS), PESCADO (QUALIDADE)
ABNT
OLIVEIRA FILHO, Paulo Roberto Campagnoli de et al. How stunning methods affect the quality of Nile tilapia meat. CyTA - Journal of Food, v. 13, n. 1, p. 56-62, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/19476337.2014.911211. Acesso em: 04 nov. 2024.APA
Oliveira Filho, P. R. C. de, Oliveira, C. A. F. de, Sobral, P. J. do A., Balieiro, J. C. de C., Natori, M. M., & Viegas, E. M. M. (2015). How stunning methods affect the quality of Nile tilapia meat. CyTA - Journal of Food, 13( 1), 56-62. doi:10.1080/19476337.2014.911211NLM
Oliveira Filho PRC de, Oliveira CAF de, Sobral PJ do A, Balieiro JC de C, Natori MM, Viegas EMM. How stunning methods affect the quality of Nile tilapia meat [Internet]. CyTA - Journal of Food. 2015 ; 13( 1): 56-62.[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19476337.2014.911211Vancouver
Oliveira Filho PRC de, Oliveira CAF de, Sobral PJ do A, Balieiro JC de C, Natori MM, Viegas EMM. How stunning methods affect the quality of Nile tilapia meat [Internet]. CyTA - Journal of Food. 2015 ; 13( 1): 56-62.[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19476337.2014.911211