Deterioration and fermentability of energy cane juice (2017)
Source: Ciência Rural. Unidade: ESALQ
Subjects: CALDO DE CANA, ENERGIA DE BIOMASSA, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, ETANOL
ABNT
ANTONINI, Sandra Regina Ceccato et al. Deterioration and fermentability of energy cane juice. Ciência Rural, v. 47, n. 9, p. 1-7, 2017Tradução . . Disponível em: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782017000900751&lng=en&tlng=en. Acesso em: 08 out. 2024.APA
Antonini, S. R. C., Bassi, A. P. G., Paraluppi, A. L., Santos, E. G. D. dos, & Matsuoka, S. (2017). Deterioration and fermentability of energy cane juice. Ciência Rural, 47( 9), 1-7. doi:10.1590/0103-8478cr20160860NLM
Antonini SRC, Bassi APG, Paraluppi AL, Santos EGD dos, Matsuoka S. Deterioration and fermentability of energy cane juice [Internet]. Ciência Rural. 2017 ; 47( 9): 1-7.[citado 2024 out. 08 ] Available from: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782017000900751&lng=en&tlng=enVancouver
Antonini SRC, Bassi APG, Paraluppi AL, Santos EGD dos, Matsuoka S. Deterioration and fermentability of energy cane juice [Internet]. Ciência Rural. 2017 ; 47( 9): 1-7.[citado 2024 out. 08 ] Available from: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782017000900751&lng=en&tlng=en