Identification of carbohydrate parameters in commercial unripe banana flour (2016)
Source: Food Research International. Unidade: FCF
Subjects: COMPOSIÇÃO QUÍMICA, ADIPOSIDADE, BANANA
ABNT
SARDÁ, Fabiana Andréa Hoffmann et al. Identification of carbohydrate parameters in commercial unripe banana flour. Food Research International, v. 81, p. 203-209, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.11.016. Acesso em: 10 nov. 2024.APA
Sardá, F. A. H., Lima, F. N. R. de, Lopes, N. T. T., Santos, A. de O., Tobaruela, E. de C., Kato, E. T. M., & Menezes, E. W. de. (2016). Identification of carbohydrate parameters in commercial unripe banana flour. Food Research International, 81, 203-209. doi:10.1016/j.foodres.2015.11.016NLM
Sardá FAH, Lima FNR de, Lopes NTT, Santos A de O, Tobaruela E de C, Kato ETM, Menezes EW de. Identification of carbohydrate parameters in commercial unripe banana flour [Internet]. Food Research International. 2016 ; 81 203-209.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.11.016Vancouver
Sardá FAH, Lima FNR de, Lopes NTT, Santos A de O, Tobaruela E de C, Kato ETM, Menezes EW de. Identification of carbohydrate parameters in commercial unripe banana flour [Internet]. Food Research International. 2016 ; 81 203-209.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.11.016