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  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidades: IQ, FCF

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, AMINOÁCIDOS, CARBOIDRATOS, PROTEÍNAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      GRESSLER, Vanessa et al. Biochemical composition of two red seaweed species grown on the Brazilian coast. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 91, n. 9, p. 1687-1692, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.4370. Acesso em: 12 nov. 2024.
    • APA

      Gressler, V., Fujii, M. T., Martins, A. P., Colepicolo, P., Mancini-Filho, J., & Pinto, E. (2011). Biochemical composition of two red seaweed species grown on the Brazilian coast. Journal of the Science of Food and Agriculture, 91( 9), 1687-1692. doi:10.1002/jsfa.4370
    • NLM

      Gressler V, Fujii MT, Martins AP, Colepicolo P, Mancini-Filho J, Pinto E. Biochemical composition of two red seaweed species grown on the Brazilian coast [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 9): 1687-1692.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4370
    • Vancouver

      Gressler V, Fujii MT, Martins AP, Colepicolo P, Mancini-Filho J, Pinto E. Biochemical composition of two red seaweed species grown on the Brazilian coast [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 9): 1687-1692.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4370
  • Source: FCFnotícias. Unidades: FCF, IQ

    Assunto: RHODOPHYTA (PROPRIEDADES)

    How to cite
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    • ABNT

      GRESSLER, Vanessa et al. Pesquisa estuda propriedades de algas vermelhas. Tradução . FCFnotícias, São Paulo, 2010. , n. ago. 2010. 12, p. 2. Acesso em: 12 nov. 2024.
    • APA

      Gressler, V., Pinto, E., Mancini-Filho, J., Torres, R. P., Colepicolo, P., Fujii, M. T., & Yokoya, N. S. (2010). Pesquisa estuda propriedades de algas vermelhas. FCFnotícias, p. 2. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Gressler V, Pinto E, Mancini-Filho J, Torres RP, Colepicolo P, Fujii MT, Yokoya NS. Pesquisa estuda propriedades de algas vermelhas. FCFnotícias. 2010 ;(ago. 2010. 12): 2.[citado 2024 nov. 12 ]
    • Vancouver

      Gressler V, Pinto E, Mancini-Filho J, Torres RP, Colepicolo P, Fujii MT, Yokoya NS. Pesquisa estuda propriedades de algas vermelhas. FCFnotícias. 2010 ;(ago. 2010. 12): 2.[citado 2024 nov. 12 ]
  • Source: Food Chemistry. Unidades: IQ, FCF

    Subjects: PROTEÍNAS, ALGAS MARINHAS, ÁCIDOS GRAXOS, AMINOÁCIDOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GRESSLER, Vanessa et al. Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species. Food Chemistry, v. 120, n. 2, p. 585-590, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.10.028. Acesso em: 12 nov. 2024.
    • APA

      Gressler, V., Yokoya, N. S., Fujii, M. T., Colepicolo, P., Mancini-Filho, J., Torres, R. P., & Pinto, E. (2010). Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species. Food Chemistry, 120( 2), 585-590. doi:10.1016/j.foodchem.2009.10.028
    • NLM

      Gressler V, Yokoya NS, Fujii MT, Colepicolo P, Mancini-Filho J, Torres RP, Pinto E. Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species [Internet]. Food Chemistry. 2010 ; 120( 2): 585-590.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.10.028
    • Vancouver

      Gressler V, Yokoya NS, Fujii MT, Colepicolo P, Mancini-Filho J, Torres RP, Pinto E. Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species [Internet]. Food Chemistry. 2010 ; 120( 2): 585-590.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.10.028

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