Filtros : " IQ008" "BETERRABA" "Bastos, Erick Leite" Removidos: "Física" "PME" "ALVES, VENANCIO AVANCINI FERREIRA" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Food Engineering. Unidades: FCF, IQ

    Subjects: PRODUTOS NATURAIS, BETERRABA, TECNOLOGIA DE MICRO-ONDAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GONÇALVES, Letícia Christina Pires et al. Effect of dielectric microwave heating on the color and antiradical capacity of betanin. Journal of Food Engineering, v. 118, n. 1, p. 49-55, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodeng.2013.03.022. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Gonçalves, L. C. P., Di Genova, B. M., Dörr, F. A., Pinto, E., & Bastos, E. L. (2013). Effect of dielectric microwave heating on the color and antiradical capacity of betanin. Journal of Food Engineering, 118( 1), 49-55. doi:10.1016/j.foodeng.2013.03.022
    • NLM

      Gonçalves LCP, Di Genova BM, Dörr FA, Pinto E, Bastos EL. Effect of dielectric microwave heating on the color and antiradical capacity of betanin [Internet]. Journal of Food Engineering. 2013 ; 118( 1): 49-55.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodeng.2013.03.022
    • Vancouver

      Gonçalves LCP, Di Genova BM, Dörr FA, Pinto E, Bastos EL. Effect of dielectric microwave heating on the color and antiradical capacity of betanin [Internet]. Journal of Food Engineering. 2013 ; 118( 1): 49-55.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodeng.2013.03.022

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024