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  • Source: Resumos. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Química/SBQ. Unidade: IQ

    Subjects: VOLTAMETRIA, ELETROQUÍMICA

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    • ABNT

      RAMALHO, Daniela Yukie et al. Propriedades eletroquímicas do 4,4'-dicarboxi-2,2'-bioquinolina (BCA) em eletrodos de pasta de carbono e carbono vítreo. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química/SBQ, 2015. Disponível em: http://www.adaltech.com.br/testes/sbq2015/resumos/T1772-1.pdf. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Ramalho, D. Y., Campioti, C. M. L., Buoro, R. M., Moya, H. D., & Serrano, S. H. P. (2015). Propriedades eletroquímicas do 4,4'-dicarboxi-2,2'-bioquinolina (BCA) em eletrodos de pasta de carbono e carbono vítreo. In Resumos. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química/SBQ. Recuperado de http://www.adaltech.com.br/testes/sbq2015/resumos/T1772-1.pdf
    • NLM

      Ramalho DY, Campioti CML, Buoro RM, Moya HD, Serrano SHP. Propriedades eletroquímicas do 4,4'-dicarboxi-2,2'-bioquinolina (BCA) em eletrodos de pasta de carbono e carbono vítreo [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 nov. 17 ] Available from: http://www.adaltech.com.br/testes/sbq2015/resumos/T1772-1.pdf
    • Vancouver

      Ramalho DY, Campioti CML, Buoro RM, Moya HD, Serrano SHP. Propriedades eletroquímicas do 4,4'-dicarboxi-2,2'-bioquinolina (BCA) em eletrodos de pasta de carbono e carbono vítreo [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 nov. 17 ] Available from: http://www.adaltech.com.br/testes/sbq2015/resumos/T1772-1.pdf
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: IQ

    Subjects: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS, COBRE

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    • ABNT

      NAKAMURA, Tieme e COICHEV, Nina e MOYA, Horacio Dorigan. Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes. Journal of Food Composition and Analysis, v. 28, n. 2, p. 126-134, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fca.2012.07.012. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Nakamura, T., Coichev, N., & Moya, H. D. (2012). Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes. Journal of Food Composition and Analysis, 28( 2), 126-134. doi:10.1016/j.fca.2012.07.012
    • NLM

      Nakamura T, Coichev N, Moya HD. Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2012 ; 28( 2): 126-134.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fca.2012.07.012
    • Vancouver

      Nakamura T, Coichev N, Moya HD. Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2012 ; 28( 2): 126-134.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fca.2012.07.012
  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQ

    Subjects: COBRE, VINHO

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    • ABNT

      LEE, Gina et al. The reduction of 'CU'(II)/neocuproine complexes by some polyphenols: Total polyphenols determination in wine samples. Food Chemistry, v. 126, n. 2, p. 679-686, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.food.chem.2010.11.020. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Lee, G., Rossi, M. V., Coichev, N., & Moya, H. D. (2011). The reduction of 'CU'(II)/neocuproine complexes by some polyphenols: Total polyphenols determination in wine samples. Food Chemistry, 126( 2), 679-686. doi:10.1016/j.food.chem.2010.11.020
    • NLM

      Lee G, Rossi MV, Coichev N, Moya HD. The reduction of 'CU'(II)/neocuproine complexes by some polyphenols: Total polyphenols determination in wine samples [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 126( 2): 679-686.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.food.chem.2010.11.020
    • Vancouver

      Lee G, Rossi MV, Coichev N, Moya HD. The reduction of 'CU'(II)/neocuproine complexes by some polyphenols: Total polyphenols determination in wine samples [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 126( 2): 679-686.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.food.chem.2010.11.020
  • Source: Analytical Methods. Unidade: IQ

    Subjects: ANTI-INFLAMATÓRIOS ESTEROIDES, ANÁLISE POR INJEÇÃO EM FLUXO, ELETROQUÍMICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BRAGA, Marion Coting et al. Quantification of some nonsteroidal anti-inflammatory drugs as reducing agents of Cu(II)/4,4'-dicarboxy-2,2'-biquinoline complexes in cationic micellar medium. Analytical Methods, v. 3, n. 7, p. 1637-1642, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1039/c0ay00754d. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Braga, M. C., Requeijo, T. B., Cruz Franco, A. M., Coichev, N., & Moya, H. D. (2011). Quantification of some nonsteroidal anti-inflammatory drugs as reducing agents of Cu(II)/4,4'-dicarboxy-2,2'-biquinoline complexes in cationic micellar medium. Analytical Methods, 3( 7), 1637-1642. doi:10.1039/c0ay00754d
    • NLM

      Braga MC, Requeijo TB, Cruz Franco AM, Coichev N, Moya HD. Quantification of some nonsteroidal anti-inflammatory drugs as reducing agents of Cu(II)/4,4'-dicarboxy-2,2'-biquinoline complexes in cationic micellar medium [Internet]. Analytical Methods. 2011 ; 3( 7): 1637-1642.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1039/c0ay00754d
    • Vancouver

      Braga MC, Requeijo TB, Cruz Franco AM, Coichev N, Moya HD. Quantification of some nonsteroidal anti-inflammatory drugs as reducing agents of Cu(II)/4,4'-dicarboxy-2,2'-biquinoline complexes in cationic micellar medium [Internet]. Analytical Methods. 2011 ; 3( 7): 1637-1642.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1039/c0ay00754d

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