Effect of flavonoids on 2′-deoxyguanosine and DNA oxidation caused by singlet molecular oxygen (2010)
- Authors:
- Carneiro, Carlos Danilo - Universidade Federal do Paraná (UFPR)
- Amorim, Juliana - Universidade Federal do Paraná (UFPR)
- Cadena, Silvia Maria Suter Correia - Universidade Federal do Paraná (UFPR)
- Noleto, Guilhermina R - Universidade Federal do Paraná (UFPR)
- Di Mascio, Paolo
- Rocha, Maria Eliane Merlin - Universidade Federal do Paraná (UFPR)
- Martinez, Glaucia Regina - Universidade Federal do Paraná (UFPR)
- Autor USP: MASCIO, PAOLO DI - IQ
- Unidade: IQ
- DOI: 10.1016/j.fct.2010.05.075
- Subjects: ANTIOXIDANTES; FLAVONÓIDES; DANO AO DNA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Food and Chemical Toxicology
- ISSN: 0278-6915
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 48, n. 8-9, p. 2380-2387, 2010
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
CARNEIRO, Carlos Danilo et al. Effect of flavonoids on 2′-deoxyguanosine and DNA oxidation caused by singlet molecular oxygen. Food and Chemical Toxicology, v. 48, n. 8-9, p. 2380-2387, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fct.2010.05.075. Acesso em: 26 abr. 2024. -
APA
Carneiro, C. D., Amorim, J., Cadena, S. M. S. C., Noleto, G. R., Di Mascio, P., Rocha, M. E. M., & Martinez, G. R. (2010). Effect of flavonoids on 2′-deoxyguanosine and DNA oxidation caused by singlet molecular oxygen. Food and Chemical Toxicology, 48( 8-9), 2380-2387. doi:10.1016/j.fct.2010.05.075 -
NLM
Carneiro CD, Amorim J, Cadena SMSC, Noleto GR, Di Mascio P, Rocha MEM, Martinez GR. Effect of flavonoids on 2′-deoxyguanosine and DNA oxidation caused by singlet molecular oxygen [Internet]. Food and Chemical Toxicology. 2010 ; 48( 8-9): 2380-2387.[citado 2024 abr. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fct.2010.05.075 -
Vancouver
Carneiro CD, Amorim J, Cadena SMSC, Noleto GR, Di Mascio P, Rocha MEM, Martinez GR. Effect of flavonoids on 2′-deoxyguanosine and DNA oxidation caused by singlet molecular oxygen [Internet]. Food and Chemical Toxicology. 2010 ; 48( 8-9): 2380-2387.[citado 2024 abr. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fct.2010.05.075 - Peroxinitrite induces cytoskeletal alterations
- Síntese de uma fonte química aquosa de oxigênio molecular singlete - o endoperóxido dissódico 3,3 'POT.' - (1,4-naftilideno) dipropionato (NDP'O IND.2'). Interações em sistemas biológicos
- Reaction of peroxynitrite with hydrogen peroxide : opposite effects on membrane lipids and protein thiol groups
- In situ monitoring of urban wastewater using transplanted mussels Perna perna in north bay, Florianópolis, Brazil
- DNA damage induced by 5-aminolevulinic acid
- Salinity influences glutathione S-transferase activity and lipid peroxidation responses in the Crassostrea gigas oyster exposed to diesel oil
- Hydroperoxy fatty acid cycling mediated by mitochondrial uncoupling protein UCP2
- Papel de aldeídos reativos no tecido cardíaco
- Radiation-induced (5′R)-and (5′S)-purine 5′,8-cyclo-2′-deoxyribonucleosides in human cells: a revisited analysis of HPLC-MS/MS measurements [Letter]
- Probiotic endophytes for more sustainable banana production
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.fct.2010.05.075 (Fonte: oaDOI API)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas