Incorporation of sodium copper chlorophyllin in lipossomes and the partition coeficient of its main constituent in function of pH (2011)
- Autores:
- Autor USP: MARQUEZ, URSULA MARIA LANFER - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: LIPOSSOMOS; SÓDIO; COBRE
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 47, suppl. 1, p. 41 res. FCF077, 2011
- Nome do evento: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo
-
ABNT
PADILHA, Gabriel Felipe Silva et al. Incorporation of sodium copper chlorophyllin in lipossomes and the partition coeficient of its main constituent in function of pH. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 set. 2024. , 2011 -
APA
Padilha, G. F. S., Yoshime, L. T., Tumolo-ribeiro, T. C., & Lanfer Marquez, Ú. M. (2011). Incorporation of sodium copper chlorophyllin in lipossomes and the partition coeficient of its main constituent in function of pH. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Padilha GFS, Yoshime LT, Tumolo-ribeiro TC, Lanfer Marquez ÚM. Incorporation of sodium copper chlorophyllin in lipossomes and the partition coeficient of its main constituent in function of pH. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 41 res. FCF077.[citado 2024 set. 19 ] -
Vancouver
Padilha GFS, Yoshime LT, Tumolo-ribeiro TC, Lanfer Marquez ÚM. Incorporation of sodium copper chlorophyllin in lipossomes and the partition coeficient of its main constituent in function of pH. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 41 res. FCF077.[citado 2024 set. 19 ] - Composição e concentração de aminoácidos livres em vegetais da mata atlântica em Cubatão-SP
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