Effect of treatment with DL-carnitine after acute alcoholization in rats (2008)
- Authors:
- USP affiliated authors: CAMELO JUNIOR, JOSE SIMON - FMRP ; MARCHINI, JULIO SÉRGIO - FMRP ; JORDAO JUNIOR, ALCEU AFONSO - FMRP
- Unidade: FMRP
- Subjects: ESTRESSE OXIDATIVO; RADICAIS LIVRES; ANTIOXIDANTES
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Scandinavian Journal of Laboratory Animal Science
- ISSN: 0901-3393
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 35, n. 3, p. 191-196, 2008
-
ABNT
PORTARI, Guilherme Vannucchi et al. Effect of treatment with DL-carnitine after acute alcoholization in rats. Scandinavian Journal of Laboratory Animal Science, v. 35, n. 3, p. 191-196, 2008Tradução . . Acesso em: 18 set. 2024. -
APA
Portari, G. V., Camelo Júnior, J. S., Rabito, E. I., Marchini, J. S., & Jordão Júnior, A. A. (2008). Effect of treatment with DL-carnitine after acute alcoholization in rats. Scandinavian Journal of Laboratory Animal Science, 35( 3), 191-196. -
NLM
Portari GV, Camelo Júnior JS, Rabito EI, Marchini JS, Jordão Júnior AA. Effect of treatment with DL-carnitine after acute alcoholization in rats. Scandinavian Journal of Laboratory Animal Science. 2008 ; 35( 3): 191-196.[citado 2024 set. 18 ] -
Vancouver
Portari GV, Camelo Júnior JS, Rabito EI, Marchini JS, Jordão Júnior AA. Effect of treatment with DL-carnitine after acute alcoholization in rats. Scandinavian Journal of Laboratory Animal Science. 2008 ; 35( 3): 191-196.[citado 2024 set. 18 ] - Dosagem de acetona urinária em ratos com dieta hiperlipídica
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