Relationship between macroscopic features of plaques in phage families isolated from waters samples (1993)
- Authors:
- USP affiliated authors: PEDROSO, DEBORA MIDORI MYAKI - ICB ; MARTINS, MARIA THEREZINHA - ICB
- Unidade: ICB
- Assunto: MICROBIOLOGIA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Abstracts
- Conference titles: Asm Conference on Water Quality in Western Hemisphere
-
ABNT
MARTINS, Maria Therezinha e PEDROSO, D M M. Relationship between macroscopic features of plaques in phage families isolated from waters samples. 1993, Anais.. San Juan: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo, 1993. . Acesso em: 18 set. 2024. -
APA
Martins, M. T., & Pedroso, D. M. M. (1993). Relationship between macroscopic features of plaques in phage families isolated from waters samples. In Abstracts. San Juan: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Martins MT, Pedroso DMM. Relationship between macroscopic features of plaques in phage families isolated from waters samples. Abstracts. 1993 ;[citado 2024 set. 18 ] -
Vancouver
Martins MT, Pedroso DMM. Relationship between macroscopic features of plaques in phage families isolated from waters samples. Abstracts. 1993 ;[citado 2024 set. 18 ] - Ultra-morphology of coliphages isolated from water
- Evaluation of the enzimatic test (mug) for detection of e. Coli in water samples
- Influence of some microbiological and physical-chemical water features on the detection of somatic and f-specific coliphages
- Assessment of media using beta d glucuronidase activity for the detection of escherichia coli in water
- Comparison of the presence-absence (p-a) test and conventional methods for detection of bacteriological water quality indicators
- Averiguacao da possivel ocorrencia de escherichia coli em aguas nao poluidas do estado de sao paulo
- Avaliacao da influencia de fatores microbiologicos e fisico-quimicos na deteccao de colifagos somaticos e f-especificos
- Avaliacao do teste enzimatico ( mug ) para deteccao de e. Coli em mostras de agua
- Utilização dos princípios da Análise de Perigos e Pontos Críticos de Controle para assegurar a qualidade microbilógica de alimentos preparados com carne moída em cozinhas hospitalares
- Estudo de fatores que podem interferir na deteccao de colifagos, indicador microbiologico da qualidade da agua
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas