Source: Resumos. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FZEA
Subjects: PIGMENTOS, JABUTICABA, MORTADELA, EMBUTIDOS
ABNT
BALDIN, Juliana Cristina et al. Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on microorganisms present in mortadella. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1256-2.PDF. Acesso em: 15 nov. 2024.APA
Baldin, J. C., Michelin, E. C., Silva, P. M. da, Godoy, S. H. S. de, Polizer, Y. J., Carvalho, L. T., et al. (2015). Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on microorganisms present in mortadella. In Resumos. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1256-2.PDFNLM
Baldin JC, Michelin EC, Silva PM da, Godoy SHS de, Polizer YJ, Carvalho LT, Pires MA, França MM de, Fávaro-Trindade CS, Fernandes AM, Trindade MA. Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on microorganisms present in mortadella [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1256-2.PDFVancouver
Baldin JC, Michelin EC, Silva PM da, Godoy SHS de, Polizer YJ, Carvalho LT, Pires MA, França MM de, Fávaro-Trindade CS, Fernandes AM, Trindade MA. Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on microorganisms present in mortadella [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1256-2.PDF