Food Research International (2019)
- Autores:
- Autor USP: BOGUSZ JUNIOR, STANISLAU - IQSC
- Unidade: IQSC
- Assuntos: ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS; ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Kidlington, Oxford
- Data de publicação: 2019
- Fonte:
- Título do periódico: Food Research International
-
ABNT
Food Research International. Food Research International. Kidlington, Oxford: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/b9faada9-5a89-4dd3-bb45-c77afa385bf7/P17915.pdf. Acesso em: 23 abr. 2024. , 2019 -
APA
Food Research International. (2019). Food Research International. Food Research International. Kidlington, Oxford: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/b9faada9-5a89-4dd3-bb45-c77afa385bf7/P17915.pdf -
NLM
Food Research International [Internet]. Food Research International. 2019 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/b9faada9-5a89-4dd3-bb45-c77afa385bf7/P17915.pdf -
Vancouver
Food Research International [Internet]. Food Research International. 2019 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/b9faada9-5a89-4dd3-bb45-c77afa385bf7/P17915.pdf - Chemical composition and antifungal activity of essential oils and their combinations against Botrytis cinerea in strawberries
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Tipo | Nome | Link | |
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