Virulence, antibiotic resistance and biogenic amines of bacteriocinogenic lactococci and enterococci isolated from goat milk (2014)
- Authors:
- Autor USP: FRANCO, BERNADETTE DORA GOMBOSSY DE MELO - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2014.06.001
- Subjects: VIRULÊNCIA; RESISTÊNCIA MICROBIANA ÀS DROGAS; BACTÉRIAS LÁTICAS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: International Journal of Food Microbiology
- ISSN: 0168-1605
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 185, n. 18, p. 121-126, 2014
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: green
-
ABNT
PERIN, Luana Martins et al. Virulence, antibiotic resistance and biogenic amines of bacteriocinogenic lactococci and enterococci isolated from goat milk. International Journal of Food Microbiology, v. 185, n. 18, p. 121-126, 2014Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2014.06.001. Acesso em: 03 fev. 2023. -
APA
Perin, L. M., Miranda, R. O., Todorov, S. D., Franco, B. D. G. de M., & Nero, L. A. (2014). Virulence, antibiotic resistance and biogenic amines of bacteriocinogenic lactococci and enterococci isolated from goat milk. International Journal of Food Microbiology, 185( 18), 121-126. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2014.06.001 -
NLM
Perin LM, Miranda RO, Todorov SD, Franco BDG de M, Nero LA. Virulence, antibiotic resistance and biogenic amines of bacteriocinogenic lactococci and enterococci isolated from goat milk [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2014 ; 185( 18): 121-126.[citado 2023 fev. 03 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2014.06.001 -
Vancouver
Perin LM, Miranda RO, Todorov SD, Franco BDG de M, Nero LA. Virulence, antibiotic resistance and biogenic amines of bacteriocinogenic lactococci and enterococci isolated from goat milk [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2014 ; 185( 18): 121-126.[citado 2023 fev. 03 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2014.06.001 - Characterization of multiple antilisterial peptides produced by sakacin P-producing Lactobacillus sakei subsp sakei 2a
- Effect of liposome-encapsulated nisin and bacteriocin-like substance P34 on Listeria monocytogenes growth in Minas frescal cheese
- Isolation and characterization of a nisin-like bacteriocin produced by a Lactococcus lactis strain isolated from charqui, a Brazilian fermented, salted and dried meat product
- Microencapsulação de Bifidobacterium lactis e avaliação da sua sobrevivência em condições simuladas do trato gastrointestinal
- Isolamento de bactérias láticas produtoras de bacteriocinas para uso como bioconservadores em queijos caprinos
- Growth potential of Salmonella spp and Listeria monocytogenes in minimally processed vegetables
- Screening for anti-listeria bacteriocins produced by lactic acid bacteria isolated from goat milk in Ceará, Brazil
- Desafios da segurança alimentar do planeta
- Assessing cross-contamination of ready-to-eat roast beef by Listeria monocytogenes during mechanical slicing
- Cross-contamination of ready-to-eat- roast beef by Listeria monocytogenes treated with subletal concentration of quaternary ammonium, during mechanical slicing
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2014.06.001 (Fonte: oaDOI API)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas