Filtros : "Nutrition: an international journal of applied and basic nutritional science" "2015" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Nutrition. Unidade: FMRP

    Assuntos: ANTROPOMETRIA, COMPOSIÇÃO CORPORAL, EQUAÇÕES, HIV, METABOLISMO DE GORDURA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BERALDO, Rebeca Antunes et al. Development of predictive equations for total and segmental body fat in HIV-seropositive patients. Nutrition, v. 31, n. 1, p. 127-131, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.05.013. Acesso em: 15 nov. 2025.
    • APA

      Beraldo, R. A., Vassimon, H. S., Navarro, A. M., & Foss-Freitas, M. C. (2015). Development of predictive equations for total and segmental body fat in HIV-seropositive patients. Nutrition, 31( 1), 127-131. doi:10.1016/j.nut.2014.05.013
    • NLM

      Beraldo RA, Vassimon HS, Navarro AM, Foss-Freitas MC. Development of predictive equations for total and segmental body fat in HIV-seropositive patients [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31( 1): 127-131.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.05.013
    • Vancouver

      Beraldo RA, Vassimon HS, Navarro AM, Foss-Freitas MC. Development of predictive equations for total and segmental body fat in HIV-seropositive patients [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31( 1): 127-131.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.05.013
  • Fonte: Nutrition. Unidade: FMRP

    Assuntos: METABOLISMO, OBESIDADE, JOVENS, ADULTOS, LATICÍNIOS, CÁLCIO

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINS, Maylla L. B. et al. Dairy consumption is associated with a lower prevalence of metabolic syndrome among young adults from Ribeirão Preto, Brazil. Nutrition, v. 31, n. 5, p. 716-721, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.12.017. Acesso em: 15 nov. 2025.
    • APA

      Martins, M. L. B., Kac, G., Silva, R. A., Bettiol, H., Barbieri, M. A., Cardoso, V. C., & Silva, A. A. M. (2015). Dairy consumption is associated with a lower prevalence of metabolic syndrome among young adults from Ribeirão Preto, Brazil. Nutrition, 31( 5), 716-721. doi:10.1016/j.nut.2014.12.017
    • NLM

      Martins MLB, Kac G, Silva RA, Bettiol H, Barbieri MA, Cardoso VC, Silva AAM. Dairy consumption is associated with a lower prevalence of metabolic syndrome among young adults from Ribeirão Preto, Brazil [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31( 5): 716-721.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.12.017
    • Vancouver

      Martins MLB, Kac G, Silva RA, Bettiol H, Barbieri MA, Cardoso VC, Silva AAM. Dairy consumption is associated with a lower prevalence of metabolic syndrome among young adults from Ribeirão Preto, Brazil [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31( 5): 716-721.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.12.017
  • Fonte: Nutrition. Unidade: FMRP

    Assuntos: DIABETES MELLITUS, INSULINA, SUPLEMENTOS DIETÉTICOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GOMES, Patricia M. et al. Supplementation of α-linolenic acid improves serum adiponectin levels and insulin sensitivity in patients with type 2 diabetes. Nutrition, v. 31, n. 6, p. 853-857, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.12.028. Acesso em: 15 nov. 2025.
    • APA

      Gomes, P. M., Hollanda-Miranda, W. R., Beraldo, R. A., Castro, A. V. B., Geloneze, B., Foss, M. C., & Foss-Freitas, M. C. (2015). Supplementation of α-linolenic acid improves serum adiponectin levels and insulin sensitivity in patients with type 2 diabetes. Nutrition, 31( 6), 853-857. doi:10.1016/j.nut.2014.12.028
    • NLM

      Gomes PM, Hollanda-Miranda WR, Beraldo RA, Castro AVB, Geloneze B, Foss MC, Foss-Freitas MC. Supplementation of α-linolenic acid improves serum adiponectin levels and insulin sensitivity in patients with type 2 diabetes [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31( 6): 853-857.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.12.028
    • Vancouver

      Gomes PM, Hollanda-Miranda WR, Beraldo RA, Castro AVB, Geloneze B, Foss MC, Foss-Freitas MC. Supplementation of α-linolenic acid improves serum adiponectin levels and insulin sensitivity in patients with type 2 diabetes [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31( 6): 853-857.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.12.028
  • Fonte: Nutrition. Unidade: FMRP

    Assuntos: CIRURGIA BARIÁTRICA, OBESIDADE MÓRBIDA, COMPLICAÇÕES PÓS-OPERATÓRIAS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Daurea Abadia de e GREENE, Lewis Joel. Nutritional issues in obese patients submitted to bariatric surgery. [Carta]: Re. "Bariatric surgery may not achieve intended outcomes in all patients". Nutrition. New York: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2015.06.003. Acesso em: 15 nov. 2025. , 2015
    • APA

      Souza, D. A. de, & Greene, L. J. (2015). Nutritional issues in obese patients submitted to bariatric surgery. [Carta]: Re. "Bariatric surgery may not achieve intended outcomes in all patients". Nutrition. New York: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.nut.2015.06.003
    • NLM

      Souza DA de, Greene LJ. Nutritional issues in obese patients submitted to bariatric surgery. [Carta]: Re. "Bariatric surgery may not achieve intended outcomes in all patients" [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31( 9): 1182-1186.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2015.06.003
    • Vancouver

      Souza DA de, Greene LJ. Nutritional issues in obese patients submitted to bariatric surgery. [Carta]: Re. "Bariatric surgery may not achieve intended outcomes in all patients" [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31( 9): 1182-1186.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2015.06.003
  • Fonte: Nutrition. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOMARCADORES, HEMODIÁLISE, SELÊNIO

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTENS, Irland B. Gonzaga et al. Selenium status in preschool children receiving a Brazil nut-enriched diet. Nutrition, v. 31, p. 1339-1343, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2015.05.005. Acesso em: 15 nov. 2025.
    • APA

      Martens, I. B. G., Cardoso, B. R., Hare, D. J., Niedzwiecki, M. M., Lajolo, F. M., Martens, A., & Cozzolino, S. M. F. (2015). Selenium status in preschool children receiving a Brazil nut-enriched diet. Nutrition, 31, 1339-1343. doi:10.1016/j.nut.2015.05.005
    • NLM

      Martens IBG, Cardoso BR, Hare DJ, Niedzwiecki MM, Lajolo FM, Martens A, Cozzolino SMF. Selenium status in preschool children receiving a Brazil nut-enriched diet [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31 1339-1343.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2015.05.005
    • Vancouver

      Martens IBG, Cardoso BR, Hare DJ, Niedzwiecki MM, Lajolo FM, Martens A, Cozzolino SMF. Selenium status in preschool children receiving a Brazil nut-enriched diet [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31 1339-1343.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2015.05.005
  • Fonte: Nutrition. Unidade: FSP

    Assuntos: LEPTINA, OBESIDADE, FATORES DE RISCO, DOENÇAS CARDIOVASCULARES, ADULTOS, ESTUDOS TRANSVERSAIS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CASTRO, Michelle Alessandra de et al. Sex differences in serum leptin and its relation to markers of cardiometabolic risk in middle-aged adults: evidence from a population-based study. Nutrition, v. 31, n. 3, p. 491-497, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.09.007. Acesso em: 15 nov. 2025.
    • APA

      Castro, M. A. de, Baltar, V. T., Marchioni, D. M. L., & Fisberg, R. M. (2015). Sex differences in serum leptin and its relation to markers of cardiometabolic risk in middle-aged adults: evidence from a population-based study. Nutrition, 31( 3), 491-497. doi:10.1016/j.nut.2014.09.007
    • NLM

      Castro MA de, Baltar VT, Marchioni DML, Fisberg RM. Sex differences in serum leptin and its relation to markers of cardiometabolic risk in middle-aged adults: evidence from a population-based study [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31( 3): 491-497.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.09.007
    • Vancouver

      Castro MA de, Baltar VT, Marchioni DML, Fisberg RM. Sex differences in serum leptin and its relation to markers of cardiometabolic risk in middle-aged adults: evidence from a population-based study [Internet]. Nutrition. 2015 ; 31( 3): 491-497.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2014.09.007

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2025