Source: Agricultural Systems. Unidade: ESALQ
Subjects: ÁREA DE PROTEÇÃO AMBIENTAL, CAFÉ, ECOLOGIA DA RESTAURAÇÃO, LEGISLAÇÃO AMBIENTAL, SISTEMAS AGROFLORESTAIS, SOMBREAMENTO, MATA ATLÂNTICA
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ABNT
DERISSO, Vitoria Duarte et al. Ecological indicators for monitoring coffee agroforestry systems in protected areas: A case study in São Paulo State, Brazil. Agricultural Systems, v. 224, p. 1-8, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.agsy.2024.104245. Acesso em: 27 nov. 2025.APA
Derisso, V. D., César, R. G., Viani, R. A. G., Gomes, H. B., & Silva, E. J. V. da. (2025). Ecological indicators for monitoring coffee agroforestry systems in protected areas: A case study in São Paulo State, Brazil. Agricultural Systems, 224, 1-8. doi:10.1016/j.agsy.2024.104245NLM
Derisso VD, César RG, Viani RAG, Gomes HB, Silva EJV da. Ecological indicators for monitoring coffee agroforestry systems in protected areas: A case study in São Paulo State, Brazil [Internet]. Agricultural Systems. 2025 ; 224 1-8.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.agsy.2024.104245Vancouver
Derisso VD, César RG, Viani RAG, Gomes HB, Silva EJV da. Ecological indicators for monitoring coffee agroforestry systems in protected areas: A case study in São Paulo State, Brazil [Internet]. Agricultural Systems. 2025 ; 224 1-8.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.agsy.2024.104245
