Subjects: BOTÂNICA (CLASSIFICAÇÃO), TOMATE, FISIOLOGIA VEGETAL, HORMÔNIOS VEGETAIS, CITOCINAS, AMIDO, CLOROPLASTOS, LUZ
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ABNT
BIANCHETTI, Ricardo Ernesto. Phytochrome and phytohormone interplay in tomato: impacts on fruit physiology and quality traits. 2017. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2017. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-03042018-085522/. Acesso em: 17 out. 2024.APA
Bianchetti, R. E. (2017). Phytochrome and phytohormone interplay in tomato: impacts on fruit physiology and quality traits (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-03042018-085522/NLM
Bianchetti RE. Phytochrome and phytohormone interplay in tomato: impacts on fruit physiology and quality traits [Internet]. 2017 ;[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-03042018-085522/Vancouver
Bianchetti RE. Phytochrome and phytohormone interplay in tomato: impacts on fruit physiology and quality traits [Internet]. 2017 ;[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-03042018-085522/