Filtros : "AMINOÁCIDOS" "FCF003" Removido: "Program and Index" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Fermentation. Unidade: FCF

    Subjects: ESCHERICHIA COLI, AMINOÁCIDOS, ENZIMAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEFIN, Nicolás et al. Optimized amino acid-enhanced medium for efficient L-Asparaginase II production in E. coli: from shake flask to bioreactor. Fermentation, v. 11, p. 1-27 art. 239, 2025Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.3390/fermentation11050239. Acesso em: 27 nov. 2025.
    • APA

      Lefin, N., Miranda, J., Costa, I. M., Reynaldo, A. P., Monteiro, G., Zamorano, M., et al. (2025). Optimized amino acid-enhanced medium for efficient L-Asparaginase II production in E. coli: from shake flask to bioreactor. Fermentation, 11, 1-27 art. 239. doi:10.3390/fermentation11050239
    • NLM

      Lefin N, Miranda J, Costa IM, Reynaldo AP, Monteiro G, Zamorano M, Pessoa Junior A, Farías JG. Optimized amino acid-enhanced medium for efficient L-Asparaginase II production in E. coli: from shake flask to bioreactor [Internet]. Fermentation. 2025 ; 11 1-27 art. 239.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/fermentation11050239
    • Vancouver

      Lefin N, Miranda J, Costa IM, Reynaldo AP, Monteiro G, Zamorano M, Pessoa Junior A, Farías JG. Optimized amino acid-enhanced medium for efficient L-Asparaginase II production in E. coli: from shake flask to bioreactor [Internet]. Fermentation. 2025 ; 11 1-27 art. 239.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/fermentation11050239
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM. Unidade: FCF

    Assunto: AMINOÁCIDOS

    PrivadoAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HINOJOSA, Nicolás Lefin et al. Suplementação de aminoácidos para a obtenção de um meio quimicamente definido aprimorado para a produção de uma L-asparaginase II dupla mutante expressa por Escherichia coli BL21 (DE3). 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm. Acesso em: 27 nov. 2025.
    • APA

      Hinojosa, N. L., Miranda, J., Costa, I. M., Monteiro, G., Zamorano, M., Pessoa Junior, A., & Avendaño, J. G. F. (2023). Suplementação de aminoácidos para a obtenção de um meio quimicamente definido aprimorado para a produção de uma L-asparaginase II dupla mutante expressa por Escherichia coli BL21 (DE3). In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
    • NLM

      Hinojosa NL, Miranda J, Costa IM, Monteiro G, Zamorano M, Pessoa Junior A, Avendaño JGF. Suplementação de aminoácidos para a obtenção de um meio quimicamente definido aprimorado para a produção de uma L-asparaginase II dupla mutante expressa por Escherichia coli BL21 (DE3) [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
    • Vancouver

      Hinojosa NL, Miranda J, Costa IM, Monteiro G, Zamorano M, Pessoa Junior A, Avendaño JGF. Suplementação de aminoácidos para a obtenção de um meio quimicamente definido aprimorado para a produção de uma L-asparaginase II dupla mutante expressa por Escherichia coli BL21 (DE3) [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Sciences and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: ENZIMAS, AMINOÁCIDOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      WLODARCZYK, Samarina Rodrigues e PESSOA JUNIOR, Adalberto e MONTEIRO, Gisele. Osmolytes stabilize L-asparaginase II without changing its secondary structure. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 27 nov. 2025. , 2016
    • APA

      Wlodarczyk, S. R., Pessoa Junior, A., & Monteiro, G. (2016). Osmolytes stabilize L-asparaginase II without changing its secondary structure. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Wlodarczyk SR, Pessoa Junior A, Monteiro G. Osmolytes stabilize L-asparaginase II without changing its secondary structure. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2016 ; 52 29 res. FCF054.[citado 2025 nov. 27 ]
    • Vancouver

      Wlodarczyk SR, Pessoa Junior A, Monteiro G. Osmolytes stabilize L-asparaginase II without changing its secondary structure. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2016 ; 52 29 res. FCF054.[citado 2025 nov. 27 ]
  • Source: Abstracts Book. Conference titles: Congress of the International Union for Biochemistry and Molecular Biology - IUBMB. Unidade: FCF

    Subjects: ENZIMAS, AMINOÁCIDOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      WLODARCZYK, S. R e PESSOA JUNIOR, Adalberto e MONTEIRO, Gisele. Enhanced activity of recombinat L-asparaginase II from chrysanthemi by the influence of osmolytes. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular (SBBq), 2015. . Acesso em: 27 nov. 2025.
    • APA

      Wlodarczyk, S. R., Pessoa Junior, A., & Monteiro, G. (2015). Enhanced activity of recombinat L-asparaginase II from chrysanthemi by the influence of osmolytes. In Abstracts Book. São Paulo: Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular (SBBq).
    • NLM

      Wlodarczyk SR, Pessoa Junior A, Monteiro G. Enhanced activity of recombinat L-asparaginase II from chrysanthemi by the influence of osmolytes. Abstracts Book. 2015 ;[citado 2025 nov. 27 ]
    • Vancouver

      Wlodarczyk SR, Pessoa Junior A, Monteiro G. Enhanced activity of recombinat L-asparaginase II from chrysanthemi by the influence of osmolytes. Abstracts Book. 2015 ;[citado 2025 nov. 27 ]
  • Source: Contract PHARMA Brasil. Unidades: FCF, ICB

    Subjects: MOLÉCULA, PEPTÍDEOS, AMINOÁCIDOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      STEPHANO, Marco Antônio e FERRO, Emer Suavinho. Peptídeos como fármacos. Contract PHARMA Brasil. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://contractpharmabrasil.com.br/busca.php?tipo=artigo. Acesso em: 27 nov. 2025. , 2015
    • APA

      Stephano, M. A., & Ferro, E. S. (2015). Peptídeos como fármacos. Contract PHARMA Brasil. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://contractpharmabrasil.com.br/busca.php?tipo=artigo
    • NLM

      Stephano MA, Ferro ES. Peptídeos como fármacos [Internet]. Contract PHARMA Brasil. 2015 ;( 7): 26-27.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: http://contractpharmabrasil.com.br/busca.php?tipo=artigo
    • Vancouver

      Stephano MA, Ferro ES. Peptídeos como fármacos [Internet]. Contract PHARMA Brasil. 2015 ;( 7): 26-27.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: http://contractpharmabrasil.com.br/busca.php?tipo=artigo
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Congress of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: STREPTOCOCCUS, AMINOÁCIDOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HACKER, Sibylle Sophie e STEPHANO, Marco Antônio e ARAUJO, Paola. Streptococcus Agalactiae - culture and bacterial metabolismus. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 27 nov. 2025. , 2015
    • APA

      Hacker, S. S., Stephano, M. A., & Araujo, P. (2015). Streptococcus Agalactiae - culture and bacterial metabolismus. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Hacker SS, Stephano MA, Araujo P. Streptococcus Agalactiae - culture and bacterial metabolismus. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2015 ; 51 95 res. CPF185.[citado 2025 nov. 27 ]
    • Vancouver

      Hacker SS, Stephano MA, Araujo P. Streptococcus Agalactiae - culture and bacterial metabolismus. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2015 ; 51 95 res. CPF185.[citado 2025 nov. 27 ]
  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: CASTANHA, ÓLEOS E GORDURAS VEGETAIS COMESTÍVEIS, AMINOÁCIDOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Orquídea Vasconcelos dos et al. Comparative parameters of the nutritional contribution and functional claims of Brazil nut kernels, oil and defatted cake. Food Research International, v. 51, n. 2, p. 841-847, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2013.01.054. Acesso em: 27 nov. 2025.
    • APA

      Santos, O. V. dos, Corrêa, N. C. F., Carvalho Junior, R. N., Costa, C. E. F., França, L. F. F., & Lannes, S. C. da S. (2013). Comparative parameters of the nutritional contribution and functional claims of Brazil nut kernels, oil and defatted cake. Food Research International, 51( 2), 841-847. doi:10.1016/j.foodres.2013.01.054
    • NLM

      Santos OV dos, Corrêa NCF, Carvalho Junior RN, Costa CEF, França LFF, Lannes SC da S. Comparative parameters of the nutritional contribution and functional claims of Brazil nut kernels, oil and defatted cake [Internet]. Food Research International. 2013 ; 51( 2): 841-847.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2013.01.054
    • Vancouver

      Santos OV dos, Corrêa NCF, Carvalho Junior RN, Costa CEF, França LFF, Lannes SC da S. Comparative parameters of the nutritional contribution and functional claims of Brazil nut kernels, oil and defatted cake [Internet]. Food Research International. 2013 ; 51( 2): 841-847.[citado 2025 nov. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2013.01.054

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2025