Bioavailability study of Cu, Mn and Zn in cashew nuts (2009)
Fonte: Abstracts. Nome do evento: Pittsburgh Conference on Analytical Chemistry and Applied Spectroscopy. Unidade: IQ
Assuntos: ESPECTROSCOPIA ATÔMICA, CIÊNCIA DE ALIMENTOS
ABNT
NASCIMENTO, Angerson Nogueira do e NAOZUKA, Juliana e OLIVEIRA, Pedro Vitoriano de. Bioavailability study of Cu, Mn and Zn in cashew nuts. 2009, Anais.. Pittsburgh: Instituto de Química, Universidade de São Paulo, 2009. . Acesso em: 16 nov. 2025.APA
Nascimento, A. N. do, Naozuka, J., & Oliveira, P. V. de. (2009). Bioavailability study of Cu, Mn and Zn in cashew nuts. In Abstracts. Pittsburgh: Instituto de Química, Universidade de São Paulo.NLM
Nascimento AN do, Naozuka J, Oliveira PV de. Bioavailability study of Cu, Mn and Zn in cashew nuts. Abstracts. 2009 ;[citado 2025 nov. 16 ]Vancouver
Nascimento AN do, Naozuka J, Oliveira PV de. Bioavailability study of Cu, Mn and Zn in cashew nuts. Abstracts. 2009 ;[citado 2025 nov. 16 ]
