Filtros : "PREBIÓTICOS" "FCF001" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food & Function. Unidade: FCF

    Subjects: BIOTA INTESTINAL, PECTINA, PREBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DONADIO, Janaina Lombello Santos e FABI, João Paulo. Comparative analysis of pectin and prebiotics on human microbiota modulation in early life stages and adults. Food & Function, v. 15, n. 13, p. 6825-6848, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1039/D4FO01231C. Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Donadio, J. L. S., & Fabi, J. P. (2024). Comparative analysis of pectin and prebiotics on human microbiota modulation in early life stages and adults. Food & Function, 15( 13), 6825-6848. doi:10.1039/D4FO01231C
    • NLM

      Donadio JLS, Fabi JP. Comparative analysis of pectin and prebiotics on human microbiota modulation in early life stages and adults [Internet]. Food & Function. 2024 ; 15( 13): 6825-6848.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1039/D4FO01231C
    • Vancouver

      Donadio JLS, Fabi JP. Comparative analysis of pectin and prebiotics on human microbiota modulation in early life stages and adults [Internet]. Food & Function. 2024 ; 15( 13): 6825-6848.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1039/D4FO01231C
  • Source: Pesquisa FAPESP. Unidade: FCF

    Subjects: FARINHA DE TRIGO, PREBIÓTICOS, MOAGEM

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FABI, João Paulo e PAESANI, Candela. Farinha de trigo mantém compostos prebióticos mesmo após a moagem. Pesquisa FAPESP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://agencia.fapesp.br/farinha-de-trigo-mantem-compostos-prebioticos-mesmo-apos-a-moagem/41092/. Acesso em: 10 out. 2024. , 2023
    • APA

      Fabi, J. P., & Paesani, C. (2023). Farinha de trigo mantém compostos prebióticos mesmo após a moagem. Pesquisa FAPESP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://agencia.fapesp.br/farinha-de-trigo-mantem-compostos-prebioticos-mesmo-apos-a-moagem/41092/
    • NLM

      Fabi JP, Paesani C. Farinha de trigo mantém compostos prebióticos mesmo após a moagem [Internet]. Pesquisa FAPESP. 2023 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://agencia.fapesp.br/farinha-de-trigo-mantem-compostos-prebioticos-mesmo-apos-a-moagem/41092/
    • Vancouver

      Fabi JP, Paesani C. Farinha de trigo mantém compostos prebióticos mesmo após a moagem [Internet]. Pesquisa FAPESP. 2023 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://agencia.fapesp.br/farinha-de-trigo-mantem-compostos-prebioticos-mesmo-apos-a-moagem/41092/
  • Source: Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Unidade: FCF

    Subjects: FIBRAS NA DIETA, ÁCIDO LÁCTICO, PREBIÓTICOS, ALIMENTOS FUNCIONAIS, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics. Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Tradução . Cambridge: Academic Press, 2021. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2. Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Medeiros, I. U. D. de, Franco, B. D. G. de M., Saad, S. M. I., LeBlanc, A. de M. de, & LeBlanc, J. G. (2021). Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics. In Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Cambridge: Academic Press. doi:10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Medeiros IUD de, Franco BDG de M, Saad SMI, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG. Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics [Internet]. In: Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Cambridge: Academic Press; 2021. [citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Medeiros IUD de, Franco BDG de M, Saad SMI, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG. Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics [Internet]. In: Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Cambridge: Academic Press; 2021. [citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024