Source: Revista do Instituto Adolfo Lutz. Unidade: IO
Subjects: PEIXES MARINHOS, MERCÚRIO (ELEMENTO QUÍMICO)
ABNT
CURCHO, Michel Rodrigues da Silva et al. Mercury and methylmercury content, fatty acids profile, and proximate composition of consumed fish in Cananéia, São Paulo, Brazil. Revista do Instituto Adolfo Lutz, v. 68, n. 3, p. 442-450, 2009Tradução . . Disponível em: http://revista.ial.sp.gov.br/index.php?option=com_remository&Itemid=27&func=startdown&id=528. Acesso em: 17 out. 2024.APA
Curcho, M. R. da S., Farias, L. A., Baggio, S. R., Fonseca, B. C., Nascimento, S. M. do, Bortoli, M. C. de, et al. (2009). Mercury and methylmercury content, fatty acids profile, and proximate composition of consumed fish in Cananéia, São Paulo, Brazil. Revista do Instituto Adolfo Lutz, 68( 3), 442-450. Recuperado de http://revista.ial.sp.gov.br/index.php?option=com_remository&Itemid=27&func=startdown&id=528NLM
Curcho MR da S, Farias LA, Baggio SR, Fonseca BC, Nascimento SM do, Bortoli MC de, Fávaro DIT, Braga E de S. Mercury and methylmercury content, fatty acids profile, and proximate composition of consumed fish in Cananéia, São Paulo, Brazil [Internet]. Revista do Instituto Adolfo Lutz. 2009 ; 68( 3): 442-450.[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://revista.ial.sp.gov.br/index.php?option=com_remository&Itemid=27&func=startdown&id=528Vancouver
Curcho MR da S, Farias LA, Baggio SR, Fonseca BC, Nascimento SM do, Bortoli MC de, Fávaro DIT, Braga E de S. Mercury and methylmercury content, fatty acids profile, and proximate composition of consumed fish in Cananéia, São Paulo, Brazil [Internet]. Revista do Instituto Adolfo Lutz. 2009 ; 68( 3): 442-450.[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://revista.ial.sp.gov.br/index.php?option=com_remository&Itemid=27&func=startdown&id=528