Source: Vigilância Sanitária em Debate. Unidade: ESALQ
Subjects: BIBLIOMETRIA, DOENÇAS TRANSMITIDAS POR ALIMENTOS, ESCHERICHIA COLI, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, SAÚDE PÚBLICA, SEGURANÇA ALIMENTAR
ABNT
RANDO, Isabella e REIS, Ranam Moreira e FREIRE, Carlos Eduardo Cardoso de Aguiar. Escherichia coli in foodborne outbreaks: considerations on a Brazilian survey and bibliometric analysis. Vigilância Sanitária em Debate, v. 13, p. 1-13, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.22239/2317-269X.02453. Acesso em: 07 dez. 2025.APA
Rando, I., Reis, R. M., & Freire, C. E. C. de A. (2025). Escherichia coli in foodborne outbreaks: considerations on a Brazilian survey and bibliometric analysis. Vigilância Sanitária em Debate, 13, 1-13. doi:10.22239/2317-269X.02453NLM
Rando I, Reis RM, Freire CEC de A. Escherichia coli in foodborne outbreaks: considerations on a Brazilian survey and bibliometric analysis [Internet]. Vigilância Sanitária em Debate. 2025 ;13 1-13.[citado 2025 dez. 07 ] Available from: https://doi.org/10.22239/2317-269X.02453Vancouver
Rando I, Reis RM, Freire CEC de A. Escherichia coli in foodborne outbreaks: considerations on a Brazilian survey and bibliometric analysis [Internet]. Vigilância Sanitária em Debate. 2025 ;13 1-13.[citado 2025 dez. 07 ] Available from: https://doi.org/10.22239/2317-269X.02453


