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  • Source: Frontiers in Energy Research. Unidade: EEL

    Subjects: BIOPOLÍMEROS, LEVEDURAS, BIOTECNOLOGIA

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    • ABNT

      PHILIPPINI, Rafael R et al. Agroindustrial Byproducts for the Generation of Biobased Products: Alternatives for Sustainable Biorefineries. Frontiers in Energy Research, v. 8, n. 152 , p. 1-23, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fenrg.2020.00152. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Philippini, R. R., Martiniano, S. E., Ingle, A. P., Marcelino, P. R. F., Silva, G. M., BARBOSA, F. E. R. N. A. N. D. A. G. O. N. Ç. A. L. V. E. S., et al. (2020). Agroindustrial Byproducts for the Generation of Biobased Products: Alternatives for Sustainable Biorefineries. Frontiers in Energy Research, 8( 152 ), 1-23. doi:10.3389/fenrg.2020.00152
    • NLM

      Philippini RR, Martiniano SE, Ingle AP, Marcelino PRF, Silva GM, BARBOSA FERNANDAGONÇALVES, Santos JC, Silva SS da. Agroindustrial Byproducts for the Generation of Biobased Products: Alternatives for Sustainable Biorefineries [Internet]. Frontiers in Energy Research. 2020 ;8( 152 ): 1-23.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fenrg.2020.00152
    • Vancouver

      Philippini RR, Martiniano SE, Ingle AP, Marcelino PRF, Silva GM, BARBOSA FERNANDAGONÇALVES, Santos JC, Silva SS da. Agroindustrial Byproducts for the Generation of Biobased Products: Alternatives for Sustainable Biorefineries [Internet]. Frontiers in Energy Research. 2020 ;8( 152 ): 1-23.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fenrg.2020.00152
  • Source: Biotechnological Production of Bioactive Compounds. Unidade: EEL

    Subjects: BACTÉRIAS, FERMENTAÇÃO, LEVEDURAS

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    • ABNT

      SANCHEZ-MUÑOZ, Salvador et al. Production of fungal and bacterial pigments and their applications. Biotechnological Production of Bioactive Compounds. Tradução . [S.l.]: Elsevier, 2020. p. 327-361. Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-444-64323-0.00011-4. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Sanchez-Muñoz, S., Silva, G. M., Leite, M. O., Mura, F. B., Verma, M. L., Silva, S. S. da, & Chandel, A. K. (2020). Production of fungal and bacterial pigments and their applications. In Biotechnological Production of Bioactive Compounds (p. 327-361). Elsevier. doi:10.1016/B978-0-444-64323-0.00011-4
    • NLM

      Sanchez-Muñoz S, Silva GM, Leite MO, Mura FB, Verma ML, Silva SS da, Chandel AK. Production of fungal and bacterial pigments and their applications [Internet]. In: Biotechnological Production of Bioactive Compounds. Elsevier; 2020. p. 327-361.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-444-64323-0.00011-4
    • Vancouver

      Sanchez-Muñoz S, Silva GM, Leite MO, Mura FB, Verma ML, Silva SS da, Chandel AK. Production of fungal and bacterial pigments and their applications [Internet]. In: Biotechnological Production of Bioactive Compounds. Elsevier; 2020. p. 327-361.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-444-64323-0.00011-4
  • Source: Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. Unidade: EEL

    Subjects: LEVEDURAS, CAROTENOIDES

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    • ABNT

      TORRES, Daiana R e SOUZA, João Vicente Braga de e ROBERTO, Inês Conceição. Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. Tradução . Manaus: INPA, 2019. v. 3. p. 299-304. Disponível em: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/13012. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Torres, D. R., Souza, J. V. B. de, & Roberto, I. C. (2019). Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. In Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca (Vol. 3, p. 299-304). Manaus: INPA. Recuperado de https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/13012
    • NLM

      Torres DR, Souza JVB de, Roberto IC. Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca [Internet]. In: Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. Manaus: INPA; 2019. p. 299-304.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/13012
    • Vancouver

      Torres DR, Souza JVB de, Roberto IC. Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca [Internet]. In: Obtenção de biomassa de leveduras produtoras de carotenoides em hidrolisado da casca de mandioca. Manaus: INPA; 2019. p. 299-304.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://repositorio.inpa.gov.br/handle/1/13012
  • Source: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EEL

    Subjects: ETANOL, LEVEDURAS, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIRANDA, Lina Marcela Duran e ROBERTO, Inês Conceição e MILAGRES , Adriane Maria Ferreira. Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. 2019, Anais.. Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo, 2019. p. 1-4. Disponível em: https://proceedings.science/p/104365. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Miranda, L. M. D., Roberto, I. C., & Milagres , A. M. F. (2019). Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. In Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos (p. 1-4). Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/p/104365
    • NLM

      Miranda LMD, Roberto IC, Milagres AMF. Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://proceedings.science/p/104365
    • Vancouver

      Miranda LMD, Roberto IC, Milagres AMF. Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://proceedings.science/p/104365

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