Filtros : "SILAGEM" "SANTOS, MARCOS VEIGA DOS" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Animal Feed Science and Technology. Unidade: FMVZ

    Subjects: MILHO, SILAGEM, LEITE, DIGESTIBILIDADE, AMIDO, DIETA ANIMAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARCARI, Marcos André et al. Effect of substituting dry corn with rehydrated ensiled corn on dairy cow milk yield and nutrient digestibility. Animal Feed Science and Technology, v. 221, p. 167-173, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2016.08.005. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Arcari, M. A., Martins, C. M. M. R., Tomazi, T., Gonçalves, J. L., & Santos, M. V. dos. (2016). Effect of substituting dry corn with rehydrated ensiled corn on dairy cow milk yield and nutrient digestibility. Animal Feed Science and Technology, 221, 167-173. doi:10.1016/j.anifeedsci.2016.08.005
    • NLM

      Arcari MA, Martins CMMR, Tomazi T, Gonçalves JL, Santos MV dos. Effect of substituting dry corn with rehydrated ensiled corn on dairy cow milk yield and nutrient digestibility [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2016 ; 221 167-173.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2016.08.005
    • Vancouver

      Arcari MA, Martins CMMR, Tomazi T, Gonçalves JL, Santos MV dos. Effect of substituting dry corn with rehydrated ensiled corn on dairy cow milk yield and nutrient digestibility [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2016 ; 221 167-173.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2016.08.005
  • Source: Proceedings. Conference titles: International Silage Conference. Unidade: FMVZ

    Subjects: MATÉRIA SECA DO ALIMENTO, MILHO, PROTEÍNAS, SILAGEM

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARCARI, M. A et al. Effect of vitreousness, length of storage and inoculation on pH, NH3-N, crude protein and dry matter of rehydrated corn silage. 2015, Anais.. Piracicaba: ESALQ, 2015. Disponível em: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Arcari, M. A., Martins, C. M. M. R., Alves, B. G., Sousa, D. O., & Santos, M. V. dos. (2015). Effect of vitreousness, length of storage and inoculation on pH, NH3-N, crude protein and dry matter of rehydrated corn silage. In Proceedings. Piracicaba: ESALQ. Recuperado de http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
    • NLM

      Arcari MA, Martins CMMR, Alves BG, Sousa DO, Santos MV dos. Effect of vitreousness, length of storage and inoculation on pH, NH3-N, crude protein and dry matter of rehydrated corn silage [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
    • Vancouver

      Arcari MA, Martins CMMR, Alves BG, Sousa DO, Santos MV dos. Effect of vitreousness, length of storage and inoculation on pH, NH3-N, crude protein and dry matter of rehydrated corn silage [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
  • Source: Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Unidade: FMVZ

    Subjects: BOVINOS LEITEIROS, SILAGEM, MILHO, DIGESTIBILIDADE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARCARI, Marcos André et al. Uso de silagem de milho reidratado em dietas de vacas leiteiras. Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Tradução . Pirassununga: 5D Editora, 2015. . . Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Arcari, M. A., Martins, C. M. de M. R., Alves, B. G., Fonseca, D. de C. M. da, Orsi, A. M., Tomazi, T., et al. (2015). Uso de silagem de milho reidratado em dietas de vacas leiteiras. In Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: 5D Editora.
    • NLM

      Arcari MA, Martins CM de MR, Alves BG, Fonseca D de CM da, Orsi AM, Tomazi T, Gonçalves JL, Santos MV dos. Uso de silagem de milho reidratado em dietas de vacas leiteiras. In: Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: 5D Editora; 2015. [citado 2024 out. 17 ]
    • Vancouver

      Arcari MA, Martins CM de MR, Alves BG, Fonseca D de CM da, Orsi AM, Tomazi T, Gonçalves JL, Santos MV dos. Uso de silagem de milho reidratado em dietas de vacas leiteiras. In: Novos desafios da pesquisa em nutrição e produção animal. Pirassununga: 5D Editora; 2015. [citado 2024 out. 17 ]
  • Source: Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: SILAGEM, MILHO, MORFOLOGIA VEGETAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINS, Cristian Marlon de Magalhães Rodrigues et al. Morphological characteristics of maize plants in estimate the silage chemical composition. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, v. 51, n. 3, p. 233-241, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.v51i3p233-241. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Martins, C. M. de M. R., Bermudes, R. F., Cerutti, W. G., Viegas, J., Correa, M. N., Muller, R. C., et al. (2014). Morphological characteristics of maize plants in estimate the silage chemical composition. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, 51( 3), 233-241. doi:10.11606/issn.1678-4456.v51i3p233-241
    • NLM

      Martins CM de MR, Bermudes RF, Cerutti WG, Viegas J, Correa MN, Muller RC, Tomazi T, Santos MV dos. Morphological characteristics of maize plants in estimate the silage chemical composition [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2014 ; 51( 3): 233-241.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.v51i3p233-241
    • Vancouver

      Martins CM de MR, Bermudes RF, Cerutti WG, Viegas J, Correa MN, Muller RC, Tomazi T, Santos MV dos. Morphological characteristics of maize plants in estimate the silage chemical composition [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2014 ; 51( 3): 233-241.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.v51i3p233-241
  • Source: Revista Brasileira de Zootecnia. Unidade: FMVZ

    Subjects: ÓLEO DE SOJA, SILAGEM, MILHO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RENNÓ, Francisco Palma et al. Fatty acid profile and composition of milk protein fraction in dairy cows fed long-chain unsaturated fatty acids during the transition period. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 42, n. 11, p. 813-823, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1516-35982013001100008. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Rennó, F. P., Freitas Júnior, J. E. de, Gandra, J. R., Verdurico, L. C., Santos, M. V. dos, Barletta, R. V., et al. (2013). Fatty acid profile and composition of milk protein fraction in dairy cows fed long-chain unsaturated fatty acids during the transition period. Revista Brasileira de Zootecnia, 42( 11), 813-823. doi:10.1590/S1516-35982013001100008
    • NLM

      Rennó FP, Freitas Júnior JE de, Gandra JR, Verdurico LC, Santos MV dos, Barletta RV, Venturelli BC, Vilela FG. Fatty acid profile and composition of milk protein fraction in dairy cows fed long-chain unsaturated fatty acids during the transition period [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2013 ; 42( 11): 813-823.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-35982013001100008
    • Vancouver

      Rennó FP, Freitas Júnior JE de, Gandra JR, Verdurico LC, Santos MV dos, Barletta RV, Venturelli BC, Vilela FG. Fatty acid profile and composition of milk protein fraction in dairy cows fed long-chain unsaturated fatty acids during the transition period [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2013 ; 42( 11): 813-823.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-35982013001100008

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024