Filtros : "Food Chemistry" "1998" Limpar


  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, PROTEÍNAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GENOVESE, Maria Inês e LAJOLO, Franco Maria. Influence of naturally acid soluble proteins from beans (Phaseolus vulgaris L.) on in vitro digestibility determination. Food Chemistry, v. 62, n. 3, p. 315-323, 1998Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(97)00224-0. Acesso em: 15 set. 2024.
    • APA

      Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (1998). Influence of naturally acid soluble proteins from beans (Phaseolus vulgaris L.) on in vitro digestibility determination. Food Chemistry, 62( 3), 315-323. doi:10.1016/s0308-8146(97)00224-0
    • NLM

      Genovese MI, Lajolo FM. Influence of naturally acid soluble proteins from beans (Phaseolus vulgaris L.) on in vitro digestibility determination [Internet]. Food Chemistry. 1998 ; 62( 3): 315-323.[citado 2024 set. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(97)00224-0
    • Vancouver

      Genovese MI, Lajolo FM. Influence of naturally acid soluble proteins from beans (Phaseolus vulgaris L.) on in vitro digestibility determination [Internet]. Food Chemistry. 1998 ; 62( 3): 315-323.[citado 2024 set. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(97)00224-0
  • Source: Food Chemistry. Unidades: IQ, FCF

    Assunto: BIOQUÍMICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GIADA, Maria de Lourdes Reis e MIRANDA, Maria Terêsa Machini de e LANFER MARQUEZ, Úrsula Maria. Sulphur gamma-glutamyl peptides in mature seeds (Phaseolus vulgaris L.). Food Chemistry, v. 61, n. 1/2, p. 177-84, 1998Tradução . . Acesso em: 15 set. 2024.
    • APA

      Giada, M. de L. R., Miranda, M. T. M. de, & Lanfer Marquez, Ú. M. (1998). Sulphur gamma-glutamyl peptides in mature seeds (Phaseolus vulgaris L.). Food Chemistry, 61( 1/2), 177-84.
    • NLM

      Giada M de LR, Miranda MTM de, Lanfer Marquez ÚM. Sulphur gamma-glutamyl peptides in mature seeds (Phaseolus vulgaris L.). Food Chemistry. 1998 ; 61( 1/2): 177-84.[citado 2024 set. 15 ]
    • Vancouver

      Giada M de LR, Miranda MTM de, Lanfer Marquez ÚM. Sulphur gamma-glutamyl peptides in mature seeds (Phaseolus vulgaris L.). Food Chemistry. 1998 ; 61( 1/2): 177-84.[citado 2024 set. 15 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024