Production and characterization of solid lipid particles loaded with guarana seeds extract (2018)
Source: Resumos CBCTA. Conference titles: Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FZEA
Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, COMPOSTOS FENÓLICOS, SEMENTES, GUARANÁ
ABNT
SILVA, Marluci Palazzolli e THOMAZINI, Marcelo e FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia. Production and characterization of solid lipid particles loaded with guarana seeds extract. 2018, Anais.. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA, 2018. Disponível em: http://icongresso.pauta.itarget.com.br/anais/index. Acesso em: 13 nov. 2024.APA
Silva, M. P., Thomazini, M., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Production and characterization of solid lipid particles loaded with guarana seeds extract. In Resumos CBCTA. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA. Recuperado de http://icongresso.pauta.itarget.com.br/anais/indexNLM
Silva MP, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Production and characterization of solid lipid particles loaded with guarana seeds extract [Internet]. Resumos CBCTA. 2018 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://icongresso.pauta.itarget.com.br/anais/indexVancouver
Silva MP, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Production and characterization of solid lipid particles loaded with guarana seeds extract [Internet]. Resumos CBCTA. 2018 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://icongresso.pauta.itarget.com.br/anais/index