Preparation of nanocellulose from Imperata brasiliensis grass using Taguchi method (2018)
Source: Carbohydrate polymers. Unidade: EEL
Assunto: BIOTECNOLOGIA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BENINI, Kelly Cristina Coelho de Carvalho et al. Preparation of nanocellulose from Imperata brasiliensis grass using Taguchi method. Carbohydrate polymers, v. 192, p. 337-346, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2018.03.055. Acesso em: 09 nov. 2025.APA
Benini, K. C. C. de C., Voorwald, H. J. C., Cioffi, M. O. H., Rezende, M. C., & Arantes, V. (2018). Preparation of nanocellulose from Imperata brasiliensis grass using Taguchi method. Carbohydrate polymers, 192, 337-346. doi:10.1016/j.carbpol.2018.03.055NLM
Benini KCC de C, Voorwald HJC, Cioffi MOH, Rezende MC, Arantes V. Preparation of nanocellulose from Imperata brasiliensis grass using Taguchi method [Internet]. Carbohydrate polymers. 2018 ; 192 337-346.[citado 2025 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2018.03.055Vancouver
Benini KCC de C, Voorwald HJC, Cioffi MOH, Rezende MC, Arantes V. Preparation of nanocellulose from Imperata brasiliensis grass using Taguchi method [Internet]. Carbohydrate polymers. 2018 ; 192 337-346.[citado 2025 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2018.03.055
