Source: Anais da Academia Brasileira de Ciências. Unidade: CENA
Subjects: NUTRIÇÃO ANIMAL, MACADÂMIA, CARCAÇA, OVELHA, SUBPRODUTOS AGRÍCOLAS
ABNT
MARCONATO, Michael N. S. et al. Growth performance, carcass traits and meat quality of lambs fed increasing level of Macadamia nut cake. Anais da Academia Brasileira de Ciências, v. 93, n. 2, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0001-3765202120190852. Acesso em: 18 out. 2024.APA
Marconato, M. N. S., Sanches, T. P., Chaves, C. de M. e S., Bueno, M. S., Issakowicz, J., Haguiwara, M. M. H., et al. (2021). Growth performance, carcass traits and meat quality of lambs fed increasing level of Macadamia nut cake. Anais da Academia Brasileira de Ciências, 93( 2). doi:10.1590/0001-3765202120190852NLM
Marconato MNS, Sanches TP, Chaves C de M e S, Bueno MS, Issakowicz J, Haguiwara MMH, Paz CCP de, Reis LL dos, Abdalla AL, Costa RLD da. Growth performance, carcass traits and meat quality of lambs fed increasing level of Macadamia nut cake [Internet]. Anais da Academia Brasileira de Ciências. 2021 ; 93( 2):[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0001-3765202120190852Vancouver
Marconato MNS, Sanches TP, Chaves C de M e S, Bueno MS, Issakowicz J, Haguiwara MMH, Paz CCP de, Reis LL dos, Abdalla AL, Costa RLD da. Growth performance, carcass traits and meat quality of lambs fed increasing level of Macadamia nut cake [Internet]. Anais da Academia Brasileira de Ciências. 2021 ; 93( 2):[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0001-3765202120190852