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  • Source: American Journal of Plant Sciences. Unidade: ESALQ

    Subjects: ALTA TEMPERATURA, HORMÔNIOS VEGETAIS, PÓLEN, REPRODUÇÃO VEGETAL, TOMATE

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    • ABNT

      JEGADEESAN, Sridharan et al. An ethylene over-producing mutant of tomato (Solanum lycopersicum), epinastic, exhibits tolerance to high temperature conditions. American Journal of Plant Sciences, v. 12, p. 487-497, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4236/ajps.2021.124032. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Jegadeesan, S., Pressman, E., Beery, A., Singh, V., Peres, L. E. P., Shabtai, S., & Firon, N. (2021). An ethylene over-producing mutant of tomato (Solanum lycopersicum), epinastic, exhibits tolerance to high temperature conditions. American Journal of Plant Sciences, 12, 487-497. doi:10.4236/ajps.2021.124032
    • NLM

      Jegadeesan S, Pressman E, Beery A, Singh V, Peres LEP, Shabtai S, Firon N. An ethylene over-producing mutant of tomato (Solanum lycopersicum), epinastic, exhibits tolerance to high temperature conditions [Internet]. American Journal of Plant Sciences. 2021 ; 12 487-497.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.4236/ajps.2021.124032
    • Vancouver

      Jegadeesan S, Pressman E, Beery A, Singh V, Peres LEP, Shabtai S, Firon N. An ethylene over-producing mutant of tomato (Solanum lycopersicum), epinastic, exhibits tolerance to high temperature conditions [Internet]. American Journal of Plant Sciences. 2021 ; 12 487-497.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.4236/ajps.2021.124032
  • Source: Scientia Horticulturae. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMINOÁCIDOS, ALTA TEMPERATURA, ESTUFAS, TOMATE

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    • ABNT

      TONHATI, Rachel et al. L-proline alleviates heat stress of tomato plants grown under protected environment. Scientia Horticulturae, v. 268, p. 1-7, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2020.109370. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Tonhati, R., Mello, S. da C., Momesso, P. V., & Pedroso, R. M. (2020). L-proline alleviates heat stress of tomato plants grown under protected environment. Scientia Horticulturae, 268, 1-7. doi:10.1016/j.scienta.2020.109370
    • NLM

      Tonhati R, Mello S da C, Momesso PV, Pedroso RM. L-proline alleviates heat stress of tomato plants grown under protected environment [Internet]. Scientia Horticulturae. 2020 ; 268 1-7.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2020.109370
    • Vancouver

      Tonhati R, Mello S da C, Momesso PV, Pedroso RM. L-proline alleviates heat stress of tomato plants grown under protected environment [Internet]. Scientia Horticulturae. 2020 ; 268 1-7.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2020.109370
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ALTA TEMPERATURA, AMINOÁCIDOS, CULTIVO PROTEGIDO, DANOS POR FATORES AMBIENTAIS, ESTRESSE OXIDATIVO, TOMATE

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    • ABNT

      TONHATI, Rachel. L-prolina no alívio do estresse térmico em tomateiro cultivado em ambiente protegido. 2018. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-20032019-120556/. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Tonhati, R. (2018). L-prolina no alívio do estresse térmico em tomateiro cultivado em ambiente protegido (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-20032019-120556/
    • NLM

      Tonhati R. L-prolina no alívio do estresse térmico em tomateiro cultivado em ambiente protegido [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-20032019-120556/
    • Vancouver

      Tonhati R. L-prolina no alívio do estresse térmico em tomateiro cultivado em ambiente protegido [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-20032019-120556/
  • Source: International Food Research Journal. Unidade: ESALQ

    Subjects: TOMATE, REOLOGIA, SUCOS DE VEGETAIS, HOMOGENEIZAÇÃO, ALTA TEMPERATURA

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    • ABNT

      OCANHA, G. S et al. Multi-pass high pressure homogenization (MP-HPH) of tomato juice: effect on the rheological properties. International Food Research Journal, v. 3, n. 3, p. 1062-1067, 2016Tradução . . Disponível em: http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20%2803%29%202016/%2822%29.pdf. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Ocanha, G. S., Augusto, P. E. D., Leite, T. S., & Cristianini, M. (2016). Multi-pass high pressure homogenization (MP-HPH) of tomato juice: effect on the rheological properties. International Food Research Journal, 3( 3), 1062-1067. Recuperado de http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20%2803%29%202016/%2822%29.pdf
    • NLM

      Ocanha GS, Augusto PED, Leite TS, Cristianini M. Multi-pass high pressure homogenization (MP-HPH) of tomato juice: effect on the rheological properties [Internet]. International Food Research Journal. 2016 ; 3( 3): 1062-1067.[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20%2803%29%202016/%2822%29.pdf
    • Vancouver

      Ocanha GS, Augusto PED, Leite TS, Cristianini M. Multi-pass high pressure homogenization (MP-HPH) of tomato juice: effect on the rheological properties [Internet]. International Food Research Journal. 2016 ; 3( 3): 1062-1067.[citado 2024 out. 16 ] Available from: http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20%2803%29%202016/%2822%29.pdf

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