Influence of calcium on the thermal stability of bacterial alpha amylase (1988)
Source: Revista de Microbiologia. Unidade: EP
Assunto: MICROBIOLOGIA
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ABNT
KILIKIAN, Beatriz Vahan e KAHVEGIAN, Márcia Aparecida Portela e SCHMIDELL NETTO, Willibaldo. Influence of calcium on the thermal stability of bacterial alpha amylase. Revista de Microbiologia, v. 19, n. ja/mar. 1988, p. 52-5, 1988Tradução . . Acesso em: 09 nov. 2025.APA
Kilikian, B. V., Kahvegian, M. A. P., & Schmidell Netto, W. (1988). Influence of calcium on the thermal stability of bacterial alpha amylase. Revista de Microbiologia, 19( ja/mar. 1988), 52-5.NLM
Kilikian BV, Kahvegian MAP, Schmidell Netto W. Influence of calcium on the thermal stability of bacterial alpha amylase. Revista de Microbiologia. 1988 ;19( ja/mar. 1988): 52-5.[citado 2025 nov. 09 ]Vancouver
Kilikian BV, Kahvegian MAP, Schmidell Netto W. Influence of calcium on the thermal stability of bacterial alpha amylase. Revista de Microbiologia. 1988 ;19( ja/mar. 1988): 52-5.[citado 2025 nov. 09 ]
