Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats (2006)
Source: Nutrition Research. Unidade: FCF
Subjects: CÁLCIO, MAGNÉSIO, NUTRIÇÃO, DIETA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LOBO, Alexandre Rodrigues e COLLI, Célia e FILISETTI, Tullia Maria Clara Caterina. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats. Nutrition Research, v. 26, n. 8, p. 413-420, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019. Acesso em: 01 nov. 2024.APA
Lobo, A. R., Colli, C., & Filisetti, T. M. C. C. (2006). Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats. Nutrition Research, 26( 8), 413-420. doi:10.1016/j.nutres.2006.06.019NLM
Lobo AR, Colli C, Filisetti TMCC. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats [Internet]. Nutrition Research. 2006 ; 26( 8): 413-420.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019Vancouver
Lobo AR, Colli C, Filisetti TMCC. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats [Internet]. Nutrition Research. 2006 ; 26( 8): 413-420.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019