Source: Proceedings ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidade: FZEA
Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, SALSICHA, ANTIOXIDANTES, JABUTICABA
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ABNT
BALDIN, Juliana Cristina et al. Antioxidant and antimicrobial potential of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract added to fresh sausages. 2014, Anais.. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2014. . Acesso em: 02 nov. 2024.APA
Baldin, J. C., Munekata, P. E. S., Canan, T. M., Michelin, E. C., Flipsen, K. D., Fregonesi, R. P., et al. (2014). Antioxidant and antimicrobial potential of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract added to fresh sausages. In Proceedings ICoMST. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Baldin JC, Munekata PES, Canan TM, Michelin EC, Flipsen KD, Fregonesi RP, Godoy SHS de, Fávaro-Trindade CS, Fernandes AM, Trindade MA. Antioxidant and antimicrobial potential of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract added to fresh sausages. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 nov. 02 ]Vancouver
Baldin JC, Munekata PES, Canan TM, Michelin EC, Flipsen KD, Fregonesi RP, Godoy SHS de, Fávaro-Trindade CS, Fernandes AM, Trindade MA. Antioxidant and antimicrobial potential of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract added to fresh sausages. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 nov. 02 ]