Thermodynamic and kinetic studies of the thermal denaturation of the km+ lectin (1996)
Source: Resumos. Conference titles: Encontro Nacional de Física da Matéria Condensada - ENFMC. Unidades: IQSC, IFSC
Assunto: QUÍMICA
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ABNT
SILVA-LUCCA, R. A. et al. Thermodynamic and kinetic studies of the thermal denaturation of the km+ lectin. 1996, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Física - SBF, 1996. . Acesso em: 16 out. 2024.APA
Silva-Lucca, R. A., Tabak, M., Nascimento, O. R., & Beltramini, L. M. (1996). Thermodynamic and kinetic studies of the thermal denaturation of the km+ lectin. In Resumos. São Paulo: Sociedade Brasileira de Física - SBF.NLM
Silva-Lucca RA, Tabak M, Nascimento OR, Beltramini LM. Thermodynamic and kinetic studies of the thermal denaturation of the km+ lectin. Resumos. 1996 ;[citado 2024 out. 16 ]Vancouver
Silva-Lucca RA, Tabak M, Nascimento OR, Beltramini LM. Thermodynamic and kinetic studies of the thermal denaturation of the km+ lectin. Resumos. 1996 ;[citado 2024 out. 16 ]